Bilder hjemme i stua

Jeg leter etter noen bilder å henge på veggene her hjemme. 

Da vi har malt den ene lille veggen i stua i fargen Marrakech (se her for resultat), kunne jeg virkelig tenkt meg noe å ha på den veggen også. ser for meg at ejg er på jakt etter et bilde som er smalt og horisontalt rettet, men det er vist vanskligere en  man skulle tro, for finner ikke noe som kunne passe...

Det er også litt tomt over TVen vår, så kunne tenkt meg noe der også. der blir det heller motsatt for er på jakt etter no smalt og avlangt med vannrett mottiv. 

Fargene kan heller ikke være veldig dominerende tenker jeg da vi skal kunne ha bildene selv om putene og fargene skulle byttes ut. stuen er jo ganske anonym i fargene noe som gjør at det er lett å bytte farger. Hvit sofa og mørke møbler. 

Nå finnes det jo så mange flotte måter å få bildene på, og blant annet All copi har både akryl og aluminiumsbilder, det er så tøft det!

På den brune veggen kunne det vært veldig fint med et bilde i akryl, her er det noen bilder av produktene de har på allkopi, me like :)Problemet er at det ser ut som at det bare er bilder som er kvadratiske de kan lage, men mulig jeg får gå innom å høre om de kan lage avlange bilder også. Det er jo også ikke kjempebillig, men hvis resultatet blir bra så må det jo vurderes!

Noen som har andre forslag til bilder som kunne passet hos oss? leter meg i hjel etter de riktige formatene... og flotte motiver...Én kommentar

tonje

20.jun.2011 kl.20:34

jeg leter også..

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits