Barcelona :)

Vi var i begynnelsen av juni i Barcelona med jobben til Stian. Det var supernice! De ordnet alt, fult program hele tiden og alt inkludert, mat også! Kan det egentlig bli bedre? Jeg tenker neppe!

Her kommer det litt bilder;

Et første lite glimt av La Sagrada familia :)

Mannen min <3Litt nærmere den flotte kirken, Barcelonas MUST SEE attraksjon

Masse flotte gamle fasader på byggningene

Det var uheldigvis ikke det beste været under hele turen, men det ble nødvendig med solbriller sånn innimellom :) og selv om solen ikke alltid skinte like skarpt så var det vamt og flott!

Vinsmakin og omvisning. Bilen står klar til å kjøre ut masse vin

Flott bygning i spansk gammel stil

Stian blir blendet av lyset, hehePå bondelandet med vinrankene

Veldig god vin hadde de også, vi kjøpte med oss 3 flasker. 2 røde som står nå i barskapet, og en hvitvin som ble bursdagsgave til Linn :)

På Flamincoshow var vi også en kveld. Utrolig flott og lidenskaplig dans!Vi spiste middag på et flott spansk slott i Barcelona som nå var en fancy restaurant

Elsker slike byggninger :) Vil ha ett sånt hus en gang med planter klatrende opp veggene!Forreten var svart ris med reker og blekksprut.. :s risen blir farget svart av blekket fra blekkspruten... jeg synes ikke det var så godt for SÅ glad er jeg ikke i sjømat enda, men resten av middagen var det veldig god matFlere bilder fra Barcelona får nesten komme i mnorgen :)

Sov godt!

2 kommentarer

Trine Sjursen

18.jun.2011 kl.23:44

Virker som en veldig fin by :) Er shoppingen bra der? Har lurt på å dra dit nemlig..

Stine - <3

18.jun.2011 kl.23:45

Trine Sjursen: ja, veldig bra :) og nå er det jo lurt å shoppe der hvor det er euro, den har jo ikke vært så lav på 4 år! :D

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits