Bilder utdrikkningslaget!

Her kommer det hvertfall noen få bilder fra Utdrikkningslaget til kjære KJERSTI! Hadde ikke så alt for mange bilder da..

Sjekk brudens flotte antrekk for dagen!! :)

Nydelig sminke, nydelig tights, nydelig pannebånd!!Meg og Lene!

Bruden må dokumenteres! :)

Men og skjønne Kristin! :)

Sminkekurs!!! Da var det bare rett på butikken å kjøpe MASSE sminke etterpå.Man ble virkelig inspirert og hun som hadde kurset var utrolig flink. Jeg kjøpte ikke noe sminke da, kontoen er tom... Men har store planer om å bestille noen produkter HER så fort jeg kan, og da er det merket bare minerals jeg vil prøve meg på siden alle sier det er så bra. Så bare på Kløverhuset har en Primer kostet 430 kr, mens på denne siden koster den samme 166 kr!!!! I LOVE IT!!


Sjekker om resultatet var bra! :)

Vi andre følger spennende med!Ingvild ble også sminket litt, vi andre var SJALU!!

Nydelig tights!

Litt hopp og sprett fra bruden!


Én kommentar

Kjersti

21.mar.2011 kl.09:36

FANTASTISK dag...... ;o))))))

Gøy med bilder.... Stor koste meg fra start til slutt.... Bare gled deg til det blir din tur! OG jammen ble man sminke påvirket.. hehe.. Tror det er FLERE enn deg som fikk noen aha opplevelser på sminkefronten..OG kanskje fant ut at de hadde alt for lite sminke hjemme... hehe....

Jeg må iallefall skaffe mer..og RIKTIGE ting.. hehe...

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits