Lange dager, som alltid..

For tiden blir det mange lange dager, og lite blogging...

I dag har jeg  først vært på skolen og fått ørene proppet med ulike §, sosialtjenesteloven, forvaltningsloven og i dag var det fokus på vilkårssetting i forhold til økonomisk sosialhjelp... Det er hvertfall bra at det er er mer spennende enn det høres ut som. Men pensum folkens, det er noe dritt!

Rett etter skolen skulle jeg være med Nattergalen (prosjekt mellom HiB og kommunen), men det hadde skjedd noen missforståelser i forhold til når vi skulle være sammen, så måtte jeg bare avtale nytt møte nestegang før jeg tok bybanen til Nesttun og ble hengende på biblioteket der.

Ved 4 tiden var det klart for jobb og da sto jeg og hang inne på senteret frem til klokken 8. Fortsatt var det endel varetelling igjen, så jeg drev og telte bhér hele dagen...

I morgen blir det dog en lang dag også. Føst skole, så studentrådsmøte, så et koselig cafebesøk med Agnete før det er tid for Høgskolerevyen på Landås!! Gleder meg masse, det kommer til å bli veldig gøy!!!

Jeg har aldri vært på revy på HiB før, så gleder meg masse! Blir kos å dra med klassen også og finne på noe utenfor skolen!

Ellers er det sommerfugler i magen om turen til Kina. Vi hadde tenkt å ta en hoppepåtur i påsken, emn det blir selvfølgelig avlyst nå. Nå håper jeg at jeg får jobbe i barnehagen i påsken og kanskje i butikken på kvelden. gjør ikke noe å jobbe litt dobbelt, bedre det enn å ikke jobbe noe særlig, alle pengene kommer godt med nå fremover!

Håper alle har hatt en flott dag, vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits