Eva solo :)

Blant mine favoritter om dagen er Eva solo. Jeg har to krydderpotter som Stian kjøpte til meg en tid tilbake, og synes de er utrolig fine :)

For øyeblikket har jeg ingen urter i de, men får kjøpe i butikken til ukeá. Må bare finne ut hva jeg vil ha, men det blir nok mynte og gressløk eller noe.

Men nå har jeg helt forrelsket meg i orkideepotten fra Eva Solo! Ønsker meg virkelig to slike altså! prinsippet her er det samme som ved utrtepotten, de er selv-vannende og man slipper å passe så veldig på. :)

399 koster denne potten, og jeg ønsker meg som sagt hvertfall 2. Det blir uansett ikke med det første, men er jo lov å ønske seg da :)

Alle orkideene mine er fortiden uten blomster, bortsett fra én! Denne er på vei nå! jeg har fått den samme til å komme en gang tidligere også. de andre sitter ejg og lurer på om kommer til å komme tilbake.

Synes dere orkideer er flotte?
Får dere de til å komme tilbake?

6 kommentarer

Anne - Reiseliv & FOTO!

02.jan.2011 kl.14:01

elsker designet til eva solo :) vi har en del av tingene, men ingen blomsterpotter

Tine and Things

02.jan.2011 kl.14:08

kjempe fint, og ja, orkideer er virkelig flotte!! Den overste potten - til urtene - er det vann som er i bunnen av den? sa utrolig praktisk! Vil foresla basilikum som urte og plante - det er sa deilig med fersk basilikum i maten!

Stine - <3

02.jan.2011 kl.14:40

Anne: ja, virkelig mye nydelig der altså!! kunne tenkt meg såpedeíspenseren, smiley-bollen og endel andre ting :)

Stine - <3

02.jan.2011 kl.14:41

Tine and Things: jepp, man planter urten over i potten, så henger det tråder ned mot den nederste skålen som man fyller med vann så ordner den vanntilførselen selv :) varer ca 7 dager tror jeg når man fyller den opp :) Kanskje det blir basilikum ja, enig i at det er digg!! :)

02.jan.2011 kl.17:01

Eva Solo har utrolig masse fint :) Såg foressten noe om 20% avslag på alle Eva Solo-varer i Kitch'n katalogen om det kunne være til interesse!

Stine - <3

02.jan.2011 kl.19:07

Anonym: ojoj, det MÅ sjekkes ut!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits