Dette ønsker jeg meg fra IKEA

På interiørfronten er det mye jeg har lyst på, men spesielt noe håper jeg å få til i løpet av 2011.

Vi har i dag fått solgt den hvite stolen vi hadde i stuen, så nå er det litt tomt her hjemme. Men denne her skal inn på stolens sitt sted. Blir en ekstra sitteplass, og flott med oppbevaring under. Jakter for tiden etter en slik på finn.no, men hvis jeg ikke finner det så koster den ca 700 kr på ikea, så er jo ikke all verden det. 


På det rommet som i dag brukes til kontor (Stian har dataen sin der) har vi i dag en ekstraseng som er 120 cm brei. jeg synes den egentlig tar opp litt for mye av rommet der inne, da det ikke er så stort i utgangspunktet. Denne dagsengen fra Ikea (serie Hemnes) er bare 80 cm brei, men den kan slås ut til dobbel str og blir da 160 cm hvis vi skulle ha besøk osv. Med denne frigir vi jo endel gulvplass når den er slått inn til vanlig, så denne står høyt på ønskelisten!

Ny kran på kjøkkenet har jeg veldig lyst på. Vil ha nnoe i denne duren her, liker ikke den vi har da den er to-greps og de snur "feil" vei. Vanskelig å få lunket vann også, blir gjerne enten varmt eller kald. Derfor vil jeg ha en med ett grep :)

Så klart står det endel til på isten, men håper å få til disse tingene hvertfall! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits