Ut på handletur i dag også :)

Vi har handlett litt til hjemme i dag også. For tiden er vi veldig tidlig ute og jeg titter på julepynt! He,he, alltid klar for å gjøre ett kupp, og siden vi ikke har så alt for mye julepynt koser jeg meg med å handle inn på 50% og 70%. Slikt liker jo lommeboken også :)

Det var ikke alt jeg hadde lyst på som det var salg på, men litt ble nå med hjem alikevel. Men handlet kun på salg, så er veldig fornøyd med det!

Blant annet ble det med hjem noen nisser fra Hadeland glassverk, de var nemlig på 70% avslag på glassmagasinet. 

Kjøpte en nissefar og et nissebarn med hvit "kropp" og rød lue og nissemor hadde de ikke med rød lue, men kun helt rød. Så kjøpte en slik også så da har vi 3 :) Får ta bilde av de selv en dag å dele med dere, må bare se om jeg får til bildene på denne dataen her. Skjønner ikke helt denne macen, men jobber med saken hvertfall!

Synes egentlig de blå er finest, men de hadde de ikke der.

Men skader jo ikke med litt rødt til jul da. Så nå skal jeg få de på plass, kan jo tross alt ha de fremme helt til 13. dag jul - 6. januar :)

Ellers kjøpte jeg noen engler også fra Hadeland glassverk som var blå, de også på 70%. Totalt betalte jeg ca 360 kr tror jeg, for noe som ville ha kostet egentlig over 1000 kr. Det synes jeg er penger litt spart da. ;)

Ellers har jeg siklet på julestjernene fra Georg Jensen i "sølv". De er bare helt fantastisk fine! Og dyre...

Og spesielt denne til å ha på toppen av juletreet!!! Vi har enda ikke hatt ekte juletre hjemme, men kanskje neste år. Da skal denne stå i toppen!!!

Bare synd den koster 800 kr...! Og den var desverre ikke på salg, selv om det er julevarer... Får titte innom senere å se, hvis ikke får jeg bare kjøpe den når jeg trenger den.

Hva synes dere?
Hva har dere i toppen av juletreet??

 

2 kommentarer

ewymarie

31.des.2010 kl.00:11

Jeg har samme nissene og liker de kjempegodt.

Stine - <3

31.des.2010 kl.00:21

ewymarie: gleder meg til å få de på plassen sin :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits