Løp å kjøp!

Har du en Jerniabutikk i nærheten av der du bor? Hvis du liker smykketreet fra Menu burde du hvertfall ta deg turen. Hvorfor? Jo fordi der har de tilbud på dette smykketreet som jeg egentlig synes er veldig flott!

Billig er det vanligvis ikke, koster 499 for dette minste treet. Men det er nettopp dette de har på tilbud på Jernia nå til 269 kr, da blir det plutselig helt ok. Og så fint det tar seg ut på badet!

Jeg gikk på jakt i Bergen, men der ble de fort utsolgt. Men i Tønsberg hadde de masse, så da måtte jeg kjøpe ett siden det er så fint :) Av moren og faren til Stian fikk jeg også ett smykketre fra Menu, i den større størrelsen. Det er kjempeflott og da far man med en sånn rund sak hvor det er plass til tre øredobber. Det passer meg perfekt da jeg har en lei tendens til å miste alle øresobbene mine... :s

Dette er den store størrelsen :)Heldige meg!
Dere fornøyd med julegavene deres?

5 kommentarer

Katrine Isabell

28.des.2010 kl.22:01

Sånn smykketre som er øverst har jeg også,og det er jeg jammen fornøyd med:) Til øredobbene mine skal jeg lage en fin "plate" som jeg skal pynte med stoff og silkebånd,slik at jeg kan feste alle øredobbene mine på den. Jeg er nemlig som deg og mister de i øst og vest:p

Jeg er superfornøyd med julegavene i år!

Silje

28.des.2010 kl.22:48

Jeg synes de alltid er for korte til de lengste smykkene mine..:S

Stine - <3

28.des.2010 kl.23:16

Katrine Isabell: jeg var også virkelig fornøyd med gavene i år :) smykketreene mine har jeg ikke fått tatt i bruk enda, men skal gjøre det snart, og gleder meg masse :) Satser på at det blir veldig bra!

Stine - <3

28.des.2010 kl.23:17

Silje: mhmmm.... jeg har ikke satt opp ine enda, men har okke så alt for lange smykker da... man kan vel bare henge de to ganger over..

Hannes hjem

29.des.2010 kl.14:57

De er så fine :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits