Litt julepynting hjemme :)

God kveld folkens! I dag har jeg vært på jobb i barnehagen, veldig kos. Fellessamling med hele barnehagen med julesanger DET gir julestemning det!

Da måtte jeg finne frem litt julepynt her hjemme også. Det er ikke så alt for mye vi har, men litt er det jo. har jo egentlig to julestjerner også, men de har ikke helt kommet opp enda. Blir ikke så mye julepynt her egentlig når jeg vanligvis er i Tønsberg i jula... Så vi har sakte men sikkert begynt å spare oss opp litt.

Her kommer det ett lite bilderas;

Litt rødt på kjøkkenet også jo :)


Dette er de to nissene jeg har, hverken mer eller mindre. Less is more går vi for her hjemme, hehe. Disse er faktisk kjøpt inn for i år.

Han her får sitte på høytaleren ved siden av tv'en han :)Noen røde lys og en liten hvit engel

En lite hvitt julehus, blir så fint i med telys!

Denne juleduken synes jeg bare er utrolig flott! Fikk den av onkel og tante til jul i fjor, og liker veldig godt at den går i blått og hvitt, og ikke så alt for mye rød.Og til slutt må jo man ha en slik en i vinduet!

Har dere pyntet til jul?

3 kommentarer

Så koselig!
Her kom det opp litt pynt på tirsdag. Har til og med begynt på jule baksten.... Tar helt av :P

Stine - <3

04.des.2010 kl.09:15

Nina: hehe, godt å høre :) har baket pepperkaker, men blir ok muligens med det siden vi skal være i Tønsberg hovedsaklig i jula

Bondekjerring med M.E.

04.des.2010 kl.14:51

Pynter litt hver dag :) Ser ut som du har det skikkelig koselig da :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits