Hvilken farge på veggen?

I forrige uke var jeg innom en Jernia-butikk og fikk med noen fargeprøver, så nå er det bare å bestemme seg så skal vi kjøpe maling å få malt veggen :) Gleder meg!

Blir nok bare en vegg som vi maler, de andre beholder vi hvite slik som vi har i dag. Og det blir en lilla-nyanse hvertfall. Har min favoritt farge, men tenkte jeg skulle høre med dere hvilken dere likte!

På veggen der vi skal male er det gjort en ganske dårlig jobb. Det var ett hull i veggen som vi har sparklet, så er det endel andre små-hull som må fikses og det er mange malingsdråper som har rent når de har malt, så vi må pusse ned veggen med sandpapir før vi setter i gang...

Gleder meg til å få farge på veggen hvertfall!

Hvilken farge synes dere var fin?

7 kommentarer

lifeofsunny

31.okt.2010 kl.14:38

Nr 5 fra høyre. Jeg synes alle så veldig fine ut. Men lettere for deg som ser de skikkelig=) gleder meg til å se resultatet, det blir nok kjempefint=)

Stine - <3

31.okt.2010 kl.14:42

lifeofsunny: ja, blir vel litt vanskelig å se det godt.. lyset og alt blir jo anderledes. Håper vi kan komme igang med å pusse ned veggen til uka og kanskje få malt etter neste lønning :)

dekorama

31.okt.2010 kl.15:16

Litt vanskelig å si ut i fra bildet, men jeg må si enten farge nr. 5 eller nr. 6 :) Med farge nr. 6 som er mørkere, får du jo en større kontrast.

Stine - <3

31.okt.2010 kl.15:17

dekorama: :) gleder meg til å male hvertfall!

Cecilie

31.okt.2010 kl.16:50

Jeg tror det blir finest med en grålilla. Den helt til høyre er jo veldig fin, da. Fargen kommer nok til å komme godt frem siden de andre veggene er hvit.

krusmynte

31.okt.2010 kl.21:14

Det var mange fine farger her da.Men er jo litt vanskelig å se helt hvordan de er:).Men nr 5 ser ganske fin ut:)

Inger-Marie

31.okt.2010 kl.22:33

Mørk Aubergine! Ser ut som den ligger der? Den er en av mine favorittfarger!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits