sorry folkens...

Lite blogging for tiden! men sniker meg virkelig ikke unna, jeg bare har for liten tid!

I går besto gruppen min på eksamen, det var så utrolig hærlig! Så nå er fellesukene ferdig, og det er tilbake til å lese på den eksamenen som jeg har 12 november. Den datoen kommer snikende den også, fortere enn man aner egentlig.

Etter eksamen i går var jeg på jobb i 7,5 timer, og jeg hadde så utrolig vondt i beina etterpå at jeg såvidt klarte å stå når jeg kom hjem i sofaen...

Ikke ble det noen lenge sove-lørdag, for i dag ringte klokken halv 7, selv om jeg godt kunne tenkt meg at den skulle ha ringt sånn 4 timer senere. I dag har jeg nemlig hatt engelsk-test på Folkeuniversitetet i Bergen. Testen har jeg betalt 2000 kr for, så håper jeg får de resultatene jeg vil ha. Det er jo absolutt ikke sikkert jeg får, for jeg følte det gikk litt sånn som sånn her i den første delen. jeg har nemlig gjort unna lytte, lese og skrive-delen nå. klokken 15.40 så skal jeg ha den muntlige delen av prøven og så er jeg ferdig! Da er det bare å vente 13 dager på resultatet. Får jeg høye nok karakterer skal jeg søke meg på utveksling til Usa til neste høst, noe jeg har veldig lyst til. har alltid hatt lyst til å dra på utveksling, selv om jeg ikke helt hadde sett for meg USA da. Men etter Mexico så ga det bare mersmak å bo ett annet sted en periode.

Elelrs så skal Stian hente meg når jeg er ferdig med testen. Da skal vi hjem å pynte huset til halloween-fest. det kommer noen gode venner og noen vi ikke helt aner hvem er. Tror vi fant ut vi skulle ha festen litt for sent, for alle skal vist noe greier i denne helgen. Jajajaja. Blir nok gøy uansett siden jeg har laget gele-shots og kjøpt litt pynt på Nille. Vi måtte jo begrense pyntingen endel på grunn av lommeboken, men på Nille er det jo veldig billig så da ordnet det seg.

Siden henneng hadde bursdag på torsdag så har jeg laget en stor gele-shot til han :)Her er Henning og jeg, det er nok fra Halloween i 2008 hos Bjørn tror jeg :)

Skal dere på Halloween-fest i kveld?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits