Ny Mac??

En ny data!

Egentlig ønsker jeg meg veldig en Mac, en macbook pro med aliminiumskabinett topper ønskelisten for tiden!

Den bærbare jeg har hjemme nå begyner virkelig å gjøre opposisjon... cd-rommen har jo streiket for mange år siden (...), den går så fantastisk treigt, slår seg av når den selv føler for det og i det siste har jeg slitet litt med å få den ladet....

Den er rett og slett i nærheten av pensjonsalderen sin! Nå lader han bare hvis jeg holder dataen på en bestemt måte slik at ledningen går inn i dataen i en spesiell vinkel :s

Hva ville du hatt? PC eller Mac?

Synes det er litt vanskelig å bestemme, men alle sier jo at Mac er så bra, også ser den utrolig flott ut! Og det er jo noe som oss jenter tenker på :) Tenk hvis den hadde fantes i en rose utgave da... :p Drømme, drømme!

Jeg krysser fingrene for at jeg klarer meg med den jeg har frem til neste skolestrart, men det ser virkelig ikke ut som det. ser deimot heller ut som om den skulle vært byttet ut i går... Får bare løpe hjem å ta backup på alt før jeg må kaste han i bosset!

 

2 kommentarer

Mirakela

26.okt.2010 kl.14:25

Jeg vil absolutt anbefale en mac. Har man en gang prøvd, går man aldri tilbake til pc. 100 ganger bedre. Og de klikker ikke og blir feil med slik som en pc..

Stine - <3

26.okt.2010 kl.20:04

Mirakela: ønske, ønske, ønske! Hvor blir det av julenissen?? :p

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits