Besøk på bryllupslokalet :)

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere at når vi var i Tønsberg i oktober så dro vi innom lokalet der vi skal ha bryllupet :)
Vi hadde egentlig bestemt oss for å ha det på Bryggeloftet, men etter litt overveielse så byttet vi til Tønsberg roklubb - også kalt Sjøormen.

Vi var heldige med at det var noen som rigget til fest der fredagen så vi fikk også komme inn å se. Hadde med kameraet, men siden det var så mange folk der fikk vi ikke tatt noe særlig med bilder innvendig, men det så veldig bra ut!

Lokalene er helt nye og flotte;

Fikk tatt ett bilde inne, dette er baren, men fikk ikke helt med disken da :s

The grom to bePappa og Stian

Her er cecilie, lillesøsteren min :)Er fortsatt lenge til da, men vi gleder oss masse. Vi sparer litt hver mnd, så håper vi at vi har nok penger når St. Hans-aften 2012 nærmer seg!

4 kommentarer

ekornveien2

24.okt.2010 kl.20:02

Så gøy da! Og så deilig å ha så god til til å planlegge bryllupet :)

Stine - <3

24.okt.2010 kl.20:04

ekornveien2: det er jo nesten sånn at man ikke vet hvor man skal begynne...

ekornveien2

24.okt.2010 kl.20:10

Ja, jeg vet. Har akkurat vært der selv. Lag deg en bryllupsplanleggingsbok hvor du lager overskrifter som: Kjole, Musikk, Mat og Drikke, Dekorasjon, Kirke, Frisør osv. Så får du litt system på det :)

Stine - <3

24.okt.2010 kl.20:15

ekornveien2: ikke dumt :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits