Det snør, det snør...

Huff, i dag snør det virkelig i Bergen. Vinteren har kommet for fult og jeg måtte ta på meg ullklær og et godt og varmt ullskjerf før jeg gikk ut av døren! Bussen kom sikkert 15 minutter for sent, på veien så vi flere bileiere som hadde blitt tatt på sengen og som fremdeles hadde sommerdekkene på... Helt kaos med andre ord.

Nå har all slapsen inntatt Bergens gater, og jeg ble våt på potene med en gang jeg bare skulle bevege meg bittelitte grann. Heldigvis har jeg tatt på meg ullsokker!

Nå sitter jeg på biblioteket. her skal jeg sitte frem til klokken nærmer seg 19, og prøve å gjøre noe lurt... Akkuratt nå er det arbeid med psykologispørsmål som er førsteprioritet, så får vi se hva annet vi rekker.

Ellers så kommer Stian til byen ved 7-tiden, vi skal spise middag sammen og klokken 9 skal vi møte endel fra klassen og så skal vi se filmen The social network. synes den ser ganske så bra ut på traileren, hva synes dere?

Gleder meg hvertfall! Og siden det for tiden er Bergen Internasjonale FilmFestival (BIFF) så koster billettene bare 60 kr! JIPPI!

Noen andre som skal en tur på BIFF? Som alt har vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits