Bilder av soverommet!

Etter en forespørsel fra dere om bilder fra soverommet har jeg endelig fått tatt de :) Da håper jeg det kan bli lettere for dere å komme med fargeforslag til maling av vegger. Vil ha den veggen med vinduene i en farge, så vurderer jeg å male de andre tre i en annen farge, eller bare holde de helt hvite slik som de er i dag.

Jeg har forresten vært en tur på KID! Alle som ønsker en oppgradering i forhold til gardiner eller sengetøy - løp å kjøp! de har nå 40% vennesalg - og hvis du ikke har en venn som kan være med deg kan nok de ansatte i butikken være vennen din :p

Fant noen flotte gardiner som jeg likte veldig godt, men de var de helt utsolgt for i lengden 220 cm, og jeg trenger to i den lengden til stuen. De hadde på Askøy, men å gidde å kjøre ut der da... De er sikkert utsolgt uansett, for de hadde vist flydd ut av hyllen!

Men det ble ett nytt sengesett, det trengte vi. og uansett er det jo veldig koselig med litt nytt da!

Så her er bildene av soveromme :)

Tror jeg betalte 340 nå eller no. Ordniært 529 tror jeg. Ikke dumt! dette var vist ett sengesett som skulle være veldig god kvalitet

Og slik ble det når vi hadde skiftet på sengen :D Synes det ble veldig fint!Selv om det er lilla-nyanser synes jeg faktisk at det er litt makulint over det med de stripene.Hva synes dere?
Og hvordan farger burde jeg male soverommet i?

Rullgardinene er grå og lysekronen er svart/mørk. Kan jo bytte rullegardinene da, men ikke lampen. Hadde jo vært greit med farger som passet til rullgardinene...

11 kommentarer

jordegaard

20.okt.2010 kl.22:56

Så flott lysekrone! Hvor har du kjøpt den? Hva med å male i en mørk-gråbrun farge? Har du vurdert tapet med mønster bak sengen og å male de andre veggene i en lik fargenyanse? Det hadde vært fint! ;)

Anette Moen ;D

20.okt.2010 kl.23:10

fint soverom :)

lifeofsunny

20.okt.2010 kl.23:17

Det var et utrolig stilig sengetøy.=)

Cecilie

20.okt.2010 kl.23:48

Jeg tror jeg hadde gått for en fin mønstertapet i en brunfarge:) Men siden dere kanskje mest har lyst til å male, så vil jeg nok si en litt lys gråbrun farge.

Jannike

20.okt.2010 kl.23:51

soo fint! eg har tapetsert soverommet vårt i lilla på eine veggen og er ekstremt fornøgd m det! hadde nok vore fint hos dokke også:)

Nina i Julabygda

21.okt.2010 kl.08:18

Ville nok malt veggen bak sengen i én farge, og de andre veggene i en annen passende lys tone. Eller du kan lage en plate med herlig "plysj"-fór og henge over sengen, det har jeg sett er veldig tøft! :)

Lykke til med maling!

Klem Nina

Stine - <3

21.okt.2010 kl.08:42

Nina i Julabygda det var ikke dumt! Spørsmålet er bare hvilke farger!!..

Stine - <3

21.okt.2010 kl.08:43

Jannike: ja, har egentlig lyst på tapet. men på den veggen der vinduene er kan vi ikke fordi katten driver og hopper litt ut og inn.. derfor må vi ha noe som vi kan vaske.. Hvordan tapet har dere? Bilde??

Stine - <3

21.okt.2010 kl.08:44

lifeofsunny: ja, likte det veldig godt! Hadde egentlig tenkt å kjøpe ett med blomster, men siden sommeren er over for lengt og snøen har kommet her til bergen, ble det heller dette! Er fornøyd da!

Stine - <3

21.okt.2010 kl.08:45

Anette Moen ;D: takk!

Stine - <3

21.okt.2010 kl.08:47

jordegaard: Eeeeelsker den lysekronen! Den ble kjøpt på en Expert-butikk for noen år siden til halv pri, ga 800 kr for den og tror det var den førte interiør-tingen jeg kjøpte! hehe. Egentlig har vi pleid å ha sengen under vinduet, da får man egentlig mer gulvplass, men bare gjorde om litt i går.. Også sliter vi med en katt som hopper inn og ut av vinduene til tider og da kan det bli litt skittent..

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits