Noen malingstips??

Nå har vi bestemt oss :D Vel, er vel kanskje jeg som har bestemt meg! resutatet er uansett at nå skal det males. Det er en liten vegg i stuen som skiller stuen og kjøkkenet, kankje rundt en meter bred og litt på skrå. jeg har bestemt at den skal få seg ett strøk med malingen Marraches, og da fra Jotun Pure color, den helt matte malingen. Tror det blir veldig fint, siden alle veggene i stuen er hvite og da blir det bra med noe som bryter litt opp. Regner med å kjøpe inn maling i løpet av denne uka, så få vi se hvor kjapt vi kan få satt i gang her. Jeg har egentlig masse å gjøre fremover, så blir litt opp til mannen egentlig!

Har også lyst å male den ene veggen på soverommet, men litt usikker på hvilken farge... Det er også helt hvitt der... kjedelig, men vil ikke ha noe voldsomt heller. Lurer på hvordan type maling jeg skal bruke, burde jeg bruke pure her også eller sens eller no annet? har ikke lyst på marrachesfargen der inne tror jeg, holder med den i stuen. men anskje en lys brunfarge også noe annet på veggen der vinduene er? Og hvilken farge på vinduskramene? Lyse bruntoner og noe lavendel kanskje...??

TRENGER TIPS FOLKENS!!

5 kommentarer

Alenemamma Ansja

18.okt.2010 kl.23:12

Burde male inn skrifter på veggen osv... det er fint :)

lifeofsunny

18.okt.2010 kl.23:18

Så gøy, gleder meg til å se=)

Hmm hva med å male med marrakech i stuen først, og hvs du syntes den er fin. Så hvorfor ikke ta den på soverommet også? Ellers har du jo fargen sand som er veldig lys brun da? Og det fins nok maange andre lyse brune farger.

Brunt er jo så flott da, det blir nok fint uansett=)

Ikke lett det der, da det er utrolig maaange farger å velge i mellom. Lykke til med valget hvertfall.

Silje

19.okt.2010 kl.00:47

Fargene i soverommet hadde jeg ikke stusset på selv. Gå for de rolige; enten grønn eller blå, men så kan du jo også bruke fine jordfarger. Lyse farger gjør rommet større. Men harmoner det i forhold til resten du har på soverommet. Velg den farger du vil at romfølelsen skal være. Velger du rødt blir det jo veldig energisk! haha... ;)

pitoresk

19.okt.2010 kl.01:48

Ta bilder av soverommet og tilbehøret som er der, så kan jeg komme med både farge tips og tilbehør! ;-)

Personlig liker jeg at det er en "rød tråd" gjennom huset, så alt henger sammen.

Klarer man det får man en mye større rom følelse, så legg gjerne ved bilder av andre rom.

Helheten i ting er like gøy som resultatet! :-D

Stine - <3

20.okt.2010 kl.22:41

pitoresk: Da var bilder av soveromet lagt ut! eller er det duse farger i leiligheten. Hvit stue, men skal male den ene lille veggen i fargen marraches. ellers er alle vegger hvite.

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits