Konsertdag!!

Hei folkens!

I dag skal vi dra fra Tønsberg og inn til Oslo med buss. Mikkelsen henger seg på så blir nok masse prat på bussen - stakkars Stian :p

Så skal vi møte Nina, prøve å gå å titte litt i byen før vi skal på hotellrommet til Nina og ordne oss før vi skal ut å spise middag :)

Her i Tønsberg har vi hatt det ganske så travelt faktisk! Siden Mari jobbet i går dro jeg og Stian på besøk til Nihad og var samme med Aron. Han er bare den nydligste babyen - og jeg tok masse bilder. Dere skal så klart få se! Han hadde blitt kjempestor! Og fått 5 eller 6 tenner!

Så bar det rett til farmor der det ventet oss ett tonn med mat!!! Tok faktisk bilder av det også som jeg skal dele med dere senere! Hun er faktisk helt gæren og laget utrolig mye fra bunnen av, som en ordentlig husmor trass at hun ikke er helt frisk og sliter litt med pusten.

Nå skal det bli deilig å komme seg innover til Tigerstaden - drikke rosèvin og kose oss på konsert! David Guetta vi skal på, krysser fingrene for at det blir gøy hvertfall!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits