Nakenbading!

I går kom vi frem til destinasjonen Ulvik ganske så sentog vi var ganske så sultne. det ar en veldig god buffet-middag, nam, nam! Carolina hadde taktikken for oss klar; vi skulle bare ta litt om gangen og gå mange ganger! Det høres jo veldig fint ut det, men så bir jo Carolina mett med en gang! Typisk!

Hotellet vi bor på heter Brakanes hotell og her kryr det av turister som skal oppleve den norske flotte naturen - hovedsaklig tyskere og asiatere.

Rica Brakanes Hotel

Etter middagen i går ble vi delt inn i grupper etter avdeling, så siden jeg går sosionom var jeg på AHS - avdeling helse og sosialfag. Til sammen på dette kurset er det rundt 60 stk av arten homosapiens academus - altså på godt norst Studenter. Fra AHS er det sosionomer, vernepleiere, ergoterapaut, jordmødre og fysioterapauter.

Vi skulle blant annet trekke en lapp der det sto et ukjent tema og snakke forann de på avdelingen i 30 sekunder om dette temaet! Jeg er jo virkelig ikke noe glad i slikt. Temaet jeg trakk var da fordelene ved kaktus, og tror jeg snakket om hvor godt det var for huden med den deilige kaktus-jusen... Bare svada og tull godt sagt!

Eterpå var det faddervors, superarig! Vi hadde navnlek, mimelek og mange holdt på helt inn i de små nattetimene. Jeg og Carolina hold det gående til rundt kl 2 ;) var jo tross alt opp litt tidlig i dag.

Tilbake til overskiften; Da vi skulle legge oss hørte vi ett stort leven. vi har rommet vendt mot sjøen og da skulle guttenen fra ingeniør tøffe seg og nakenbade. jeg og Carloina hang ut av vinduet, litt dumt at jeg ser litt dårlig :p
det var en stor flokk med tittere, og det ble tilogmed tatt endel bilder. lure p mom de kommer ut på facebok... ;) Jeg og Carolina skal hvertfall gå på jakt etter disse bildene! det er dagens plan! Hva er din plan for dagen?

Liker du  snakke forann folk?

3 kommentarer

Merci Beaucoup

02.okt.2010 kl.21:01

Har egentlig ingenting i mot å snakke foran folk, men blir fortsatt nervøs :)

Marte

03.okt.2010 kl.01:28

Det gjør ikke så mye lenger, ettersom jeg har scene som fag på skolen, og jeg har blitt mye mer utadvent av det. Jeg kunne aldri lagt ut noen av videobloggene mine uten den erfaringen!

Stine - <3

03.okt.2010 kl.17:18

Merci Beaucoup: sånn er det med meg også!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits