Tannen kom ut

Selv om de sa at de ikke kunne ta den på SIB siden de "bare" hadde satt av 45 min og ikke 2 timer (!!!???) trakk tannlegen på sandsli den ut kjapt. Hele greiene tok 35 minutter fra bedøvelsen ble satt til tannen var ute.

Regningen ble 1800 kr, og siden det var kirugisk var 1100 dekt, så det er jammen ikke billig å trekke visdomstenner gitt! Dumt at det ikke er en del av folkehelsen, da noen ikke trenger å trekke noen tenner mens jeg må trekke alle mine 4 visdomstenner. og med en pris på 1800 per tann blir ikke det en billig afære. Kredittkortet gikk varm i dag...

Så nå er jeg ganske så daff.. Spist en paragin forte etter at bedøvelsen gikk ut, det var bare helt utrolig vondt!

Vi har handlett inn litt digg til i kveld, da kommer Nina søsteren til Stian på besøk og kanskje Henning også en liten tur :)

jeg gleder meg til nytt på nytt på tv! Ellers blir det en stille kveld her. Ingen trening blir det den neste uken heller da det kan føre til blødninger i munnen. Jammen bra jeg var på spinning klokken 8.30 i dag da :)

Hva er deres kveldsplaner?

2 kommentarer

Irene

24.sep.2010 kl.19:15

Iiiih høres så sykt vondt ut å trekke ei tann :S HYL, håper jeg slipper unna sånt ;)

Stine - <3

24.sep.2010 kl.19:23

Irene: ja, er ikke så deilig. gikk greit å trekke den, men vondt når bedøvelsen gikk ut. heldigvis slipper jeg betennelse nå da, det var vondt det!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits