Blåtur lørdag - del 1

På lørdag var vi på blåtur i regi av Line :) Anledningen var at livet til Goggen var over - han har nemlig fylt 30...
Line hadde arrangert og ordnet en flott blåtur for oss, mens Goggen tror jeg hadde ansvaret for opplegget etter blåturen.

Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere, men siden jeg tok masse bilder får jeg dele det litt opp. Dermed ett innlegg om blåturen og ett om vikingfesten kommer senere.

Vi møtte opp på Gimmeland klokken 13.00, så vi begynte tidlig. Jeg var litt redusert (les trøtt) siden jeg hadde vært på blåtur dagen før, men heldigvis gikk dette fort over!Ankomst :) Samling før vi blir delt opp i lag av Line. Laget skulle vi ha hele blåturen og konkurrere om en fordel til senere!

Buss var leid inn for anledningen slik at vi kunne bli fraktet rundt omkringHenning og Bjørn er klar for blåtur :)Hey skål!Å begynne å drikke klokken 2 på dagen er vel helt vanlig - er det ikke det da??


Første stoppested var driverangen ved Fana kirke! Her skulle det slås golfballer!


Henning var en av de få som har gjort dette før, jeg hadde ikke det... Tror jeg kom såvidt til 50 meter... hahahaha!


Goggen filmer :) Alts skal dokumenteres. Blir ikke overrasket hvis det komer ut en kul film etterhvert!Sondre var på laget mitt :) Her er han i ilden!Jeg og Stian var ikke på samme lag, det var egentlig ganske så kjekt! selv om han var flinkere til å slå den golfballen enn meg da...Henning var jo rågod!Her er jeg i ilden!


Line hadde hvertfall stillingen inne :p

Tror jeg ler fordi den kom så ufattelig kort :) Fikk ikke helt dreisen på det der med golfing jeg, men det var veldig gøy!I finalen skulle den beste på hvert lag stille. Vi havnet på 3. plassen og fikk ingen fordel i denne konkurransen..

På bussen byttet Line og Goggen på å være "bussvertinner". her gikk det ikke i kaffe og te, men heller i øl eller cider :pNeste stopp var Bowlingen på Sandsli. Der spilte hvert lag 2 runder og så var det den beste sammenlagt som vant. Vi kom jammen på 3. plassen her også!
så var det skifting til kostymer! Vikingene som vi var!

Goggen sin kostyme hadde flere finnesser, blant annet øl-holder!Så bar det tilbake til utgangspunktet - Gimmeland - der det var enda flere konkurranser!

Mer om det etterpå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits