Ikea

det ordentlige ikea-innlegget med bilder og greier av det vi fikk plukket med oss hjem får komme senere i dag, men jeg kan hvertfall si hva jeg ikke fikk tak i... ikea innvaderes hver høst av nye håpefulle studenter, og vips så mangler varehuset masse ting...

I går brukte vi faktisk over 4 timer på ikea, først masse titting, så ventet vi i kassen i 30 minutter fordi hun damen hadde gjort noe feil med hun kunden som var før oss, også måtte vi jammen bort på Nyborg for å få hentet de kullfilterne som vi kjøpte... TYPISK! Stian sto jo i kø i 40 minutter bare for å hente to små pakker...

Hadde så lyst på denne her, men den var de helt skrapt for;


Litt skuffa.. Det ble heller ingen bokhylle, tror jeg skal gjøre mitt beste for å få tak i en på finn.no.

Ellers er kontoen skrapet etter alle bøkene jeg har kjøpt og denne turen på ikea :s

Hvis ingen har forslag til hvordan jeg og Stian kan kle oss ut som vikinger uten å bruke masse penger er jeg nesten redd for at vi må være Nudist- Vikinger. Vet ikke helt hvor kult det hadde vært...!

4 kommentarer

Så kjedelig! Men det er masse fint på finn og den krakken kan du jo kjøpe neste gang :)
Ang kostymer: Striesekk, viking hjelm og sverd. Kommer langt med det :P

lifeofsunny

02.sep.2010 kl.12:42

Enig med Nina. Ellers kan du kjøpe et mørkebrunt laken på kid og bruke hyssing rundt livet. Det gjorde ei jeg kjenner. Bare klipp hul midt i lakenet å tre over hodet. Kjøp sverd og hjelp på lekebutikken. Sverdet kan du da ha nedi hyssingen, så slipper du å bære rrundt på den=)
Du... fant den krakken du har så lyst på, på Jysk. Ta en titt her:
http://www.jysk.no/210/136/523/3674046/a/catalog
Også er den på salg! -Å det liker vi ;)

Stine - <3

04.sep.2010 kl.10:29

Nina: tusen takk :) men tror nesten jeg må vente til den kommer inn på ikea for der kostet han bare 79 kroner!! superbillig!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits