Trenger hjelp til en billig løsning!

På lørdag er det nemlig duket for blåtur!

Kameraten til Stian - Goggen - fylte nemlig 30 i sommer og nå er det på tide å feire! Vi vet egentlig ikke så alt for mye om hva vi skal, men det vi vet er at vi skal kle oss ut som vikinger!

Egentlig ikke fan av fester hvor man skal kle seg ut, men det er hovedsaklig fordi det er så vanskelig å finne på kostyme og sånn.. har det samme problemet nå! Hvordan kler jeg og Stian os ut som Vikinger uten å bruke mye penger? Det har vi nemlig ikke råd til... Og vi har heller ingen ting vi kan bruke, hvertfall som jeg kan tenke på...

Noen som noen gang har laget ett viking-kostyme!?

hahaha; for ett kostyme :p tenker kanskje ikke helt i de baner dog..Stian slik??Og jeg slik??Noen som har noen gode og ikke minst økonomiske løsninger??

RÅD TAS IMOT MED STOOOR TAKK!

5 kommentarer

Bondekjerring med M.E.

01.sep.2010 kl.16:17

Finn en potetsekk og sy det selv ;) Eller spør noen som kan sy. Hehe, hadde ikke noe bedre råd å komme med for øyeblikket dessverre.

killingmyemptyheart

01.sep.2010 kl.16:34

Og nå er den rette bloggadressen på plass ;)

Cecilie

01.sep.2010 kl.16:42

http://www.gamlenaboar.uib.no/b_viking1_3_7.htm

Gå på ikea og kjøp naturfarget bomull og sy selv:)

Også lag noen vikinghatter av avis eller lignende, så har du det:)

Stine - <3

01.sep.2010 kl.22:41

Cecilie: Takk for tipset! Skulle ønske jeg bare hadde sett det før vi var på ikea akkurat :s ... Nå blir det full jobb og skole frem til lørdag så vet ikke hva jeg hadde rukket enda. Noen tips som ikke tar lange tiden for en som ikke eier symaskin??

Kristina

02.sep.2010 kl.11:30

Vikinghatter er sikkert ikke så dyre ;) Har dere ikke saueskinn eller noe som dere ikke er så alt for klad i? De kan dere jo ha på ryggen, hehe :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits