Tur til IKEA må jo bli nytt oppussingsprosjekt!

Til uken skal vi en tur på Ikea. Vi må vist det for ifølge forskriftene i boretslaget må vi ha kullfilter i venilatoren, men det har ikke de som pusset opp leiligheten vår brydd seg noe om :s

I tillegg er det endel andre ting vi sikkert trenger når vi først tar turen ut på ikea, det er jo sånn det alltid er. Noen som noen gang har KUN kjøpt det de hadde planer om når de har vært der?? Jeg har hvertfall en tendens til å plukke med litt ekstra...

Men nå trenger vi faktisk en bokhylle i tillegg til kullfilteret da..

Blir så mange bøker merker jeg...

Denne billy-bokhyllen koster bare 200 k, men ser på lagerbeholdningen på Åsane at de ikke har den inne. Mulig jeg kan lete litt på finn.no å finne noe som er litt finere der..


Den er jo ikke så veldig fin... Heller bare praktisk. Mulig om Stian blir så fornøyd hvis jeg kjøper en bokhylle i furu som skal pusses opp! hahaha! Litt lei av å male kanskje?

Kunne også tenkt meg denne Expedithyllen her da istedenfor bokhyllen, og så sette på hjul under! Det er jo så tøft!

Hva tror du? kanskje ikke plass til mange bøker, men kan bli ordentlig tøft med litt pynt og en plante på da :) Og den hyllen koster bare 149 kr. noen ganger kan man virkelig lure på prisene til ikea - hvordan får de det til å gå rund lissom?? Kan man tjene på slikt?

Også har jeg lyst på denne krakken;Koster ikke mye den heller, bare 79 kr. Greit med en krakk! Men har jo så klart lyst til å få den malt da, gjerne i en pastellfarge - lilla digger jeg jo bare!! Snille søte Stian :D ..


11 kommentarer

Stian

30.aug.2010 kl.23:39

Enda mer ting å male?? Neida, kan godt male jeg

lifeofsunny

31.aug.2010 kl.00:39

Ja de expedit hyllene er fine altså=) Kan jo sette stålbein på den også. De er kule.

Nina i Julabygda

31.aug.2010 kl.08:33

Herlig den krakken, syns jeg - står på min ønskeliste :) Ville nok gått for expedit med hjul, var jeg deg, kjekkere å se til ihvertfall ;) God handletur!

Den tidligere Sil3nt

31.aug.2010 kl.09:58

Hei! Pga stygge kommentarer på bloggen min, har jeg valgt å slette den. Oppretter snart en ny, hvor jeg kan være meg selv, uten at andre som kjenner meg, kan slenge med kjeften. Legger deg til som venn når den nye bloggen er i gang! Send meg en mail med bloggadressen din, dersom du vil følge meg videre. tonelovisehansen@gmail.com

Tonje

31.aug.2010 kl.16:06

Jeg synes at IKEA alltid er like gøy :)
Jeg har utmerket deg på bloggen:)

Stine - <3

31.aug.2010 kl.22:27

Camilla Johansen: så koselig! Men jeg så ikke det bildet jeg skal kopiere...

Stine - <3

31.aug.2010 kl.22:28

Tonje: ja, det er det! gleder meg til i morgen! kommer sikkert hjem med en del andre ting også :p typisk det!

Stine - <3

31.aug.2010 kl.22:30

Nina i Julabygda: takk, takk!

Kjersti

31.aug.2010 kl.22:37

Jeg har faktisk flere ganger gått ut av Ikea UTEN noe.. Ikk noe problem det.. ;O)))

Vi har den lille hvite Expedit hyllen hjemme. har tatt 4 skap dører på den.. (også fra Ikea) man får plass til bøker inni selvom! ;O)

Hvordan fikk dere plutselig vite om kullfilteret NÅ etter såå lang tid?

Stine - <3

31.aug.2010 kl.22:49

Kjersti: fordi vaktmesteren var innom siden den ikke suger noe særlig luft, dårlig trekk. og da så han det... vi har jo ikke peil lissom :s

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits