Jeg skal vist ut å reise...

men hvor og når vet jeg ikke noe om...

Det eneste jeg vet er at det er trekt 1322 kr fra kontoen min som er betalt til ett amerikansk flyselskap men som jeg ikke har utført... Huff, det er kjipt når det begynner å skje ting med kontoen din og penger som er såårt trengenes plutselig forsvinner....

Men banken sa at det ikke var noe anet å gjøre enn å se i morgen om pengene har gått ordentli ut av kontoen, siden det nå bare er en reservasjon, enn så lenge. Forsvinner pengene må jeg sende klage til banken, og det er klart jeg skal det!!

 

Mon tro om det er american airways jeg skal ut  reise med??


Har dere noen gang oppdaget bevegelser på kontoen som dere ikke er skyld i?

5 kommentarer

jordegaard

25.aug.2010 kl.13:50

Aldri opplevd det, men herregud da hadde jeg blitt litt nervøs tror jeg. Trodde ikke det var mulig jeg!?! Ja, ja, god tur da;)

Aksjebloggen

25.aug.2010 kl.14:14

Har tidligere blitt trukket fra et flyselskap jeg også, uten at jeg skjønte hva det var for noe, jeg hadde jo ikke bestilt noen flyreise. Ble nervøs jeg også, og tok til å sperre kortet for sikkerhets skyld. Viste seg å være betaling for en flyreise jeg hadde foretatt meg halvannen måned før som de ikke hadde trukket fra kortet/kontoen før nå.. :/ Så har vært på noen flyreiser i løpet av de siste månedene?

LinettHaugen - mamma i september

25.aug.2010 kl.14:31

Oj, det er jo skummelt da ;S

Stine - <3

25.aug.2010 kl.15:12

Aksjebloggen: mhmmm... nei.. ikke siden mars lissom og ikke med ett amerikansk flyselskap...

Nina i Julabygda

25.aug.2010 kl.22:38

oiii, den er litt lei ja :-/ Du får kanskje bare pakke kofferten..? :) Håper det ordner seg!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits