Ny vase i gangen til det lille blomsterbordet :)

En av de boksene jeg la ut bilde av i går inneholdt en liten ny vase til gangen :) Den ble kjøpt på Midttun Outlet og kostet hele 8 kr - nesten så jeg ble ruineert der altså :p Den kommer fra ett parti fra Tilbords-varer og de selger med 80% avslag. Sånt liker jeg!

Bambusen har jeg kjøpt på Ikea og den har bare stått i ett vannglass frem til i går. Det så litt sturselig ut... Noen som vet om det kommer blomster på slike planter? Jeg skal hvertfall prøve å ikke drepe den!

9 kommentarer

Ja, det kan dukke opp en liten blomst! (:

Men ikke alle er like heldige med det

Stine - <3

22.aug.2010 kl.15:31

Maylén: mhmm... den står ikke noe særlig i solen da siden den er i gangen.. ikke mye sollys som slipper til der..

Linda

22.aug.2010 kl.15:38

Jeg har hatt noen sånne, men jeg får bare mange og lange blader... Og når det er kommet mange og lange nok blader synes jeg ikke den er noe fin mere og kaster den :p

Men de er kule da, har alltid en sånn stående på en type hylle som er fliset under vinduet på badet :)

sil3nt

22.aug.2010 kl.17:28

Har aldri klart å få blomst på den, men det kommer iallefall masse blader viss du behandler den fint :)

Stine - <3

22.aug.2010 kl.17:36

sil3nt: blir spennende å se :)
SV: Vi har vel egentlig ikke tenkt så mye over disse tingene enda, men vi har som sakt tenkt å fjerne platene en gang i fremtiden, og kle med treverk isteden for. Godt mulig inngangspartiet blir endret litt på, men jeg tviler på at vi kommer til å lage noen tilbygg med det første, siden vi har mer enn god nok plass for oss to for øyeblikket :) Hvis vi hadde hatt masse penger, ville vi nok vurdert et større prosjekt, nemlig å høyne etasjene, slik at vi kunne fått standard høyde på alle rom, for så å kle huset i Kebony tre, og sette inn nye energisparende vinduer, samt isolere alle vegger etter dagens krav :)

Mina - Mote og livet

22.aug.2010 kl.20:06

Nydelig vase, og bambusen oppi vasen var drit fint :D

Stine - <3

22.aug.2010 kl.20:22

Mina: takk :)

marionshverdag

22.aug.2010 kl.20:53

Så stilig! Enkel, men veldig fin :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits