BADET - BILDER

Her kommer kveldens siste innlegg, tenkte jeg skulle dele bilder av badet mitt med dere. I morgen venter en dag med dobbeljobbing, først i barnehagen fra 7-15 så i butikk fra 15-20.. Lang dag, men blir koselig i barnehagen da!

Her kommer bildene hvertfall;

Her ser dere døra fra gangen og inn til badet. Wallstickeren på døren kjøpte jeg på Sofies Villa for 69 kr, ville ikke ha ett skilt der som lagde hull i døren


Vinduet på badet. Vi må få til en løsning der sånn at ruten blir frostet. Har kjøpt frostglass-spray, men ikke fått gjort det enda. Jeg vil jo ikke bare ha en frostet rute, vil jo ha ett mønster også... Lurer på om jeg skal prøve å finne en heklet duk og feste den i vinduet og så spraye på slik at det blir mønster i ruten. noen som har en annen enklere ide? har forsåvidt ikke noen heklet duk jeg kan låne...

Duft fra Kremmerhuset står i vinduet sammen med en treboks fra Ikea. Treboksen i vinduet har jeg bomullspads i, og de selges i sett på 3 - alle står på badet..


Speilet over vasken er fra Ikea, i refleksjonen ser dere dusjen.Hylle med håndklær er fra ikea den også :) Stian har saget litt i beina slik at den står støtt da baderomsgulvet ikke er helt rett der men heller ned mot sluket.Her er den nye vaskemaskinen vi kjøpte når vi flyttet inn. Veldig fornøyd med den, kan vaske 9 kg klær og tørke 6 :) Liker også godt den "slusen" vaskemaskinen står i. men det var jammen ikke så lett å få den inniDet hvite skapet der er også fra ikea. tror de som pusset opp leiligheten vår likte veldig godt ikea ;)


Den flotte stormlykten fikk vi i innflyttelsesgave av Mikkelsen :)

Liker godt dusj-kabinettet som man kan slå inn mot veggen og frigjøre mer gulvplass!Det var badet vårt!

I morgen kommer det bilder fra ett annet rom :)

Natta folkens!

22 kommentarer

Koselig ^^

Alenemamma Ansja

08.aug.2010 kl.22:35

Flott :D MYE bedre å ha alt samlet enn på hver sin plass :p det har jeg og det er så irriterendes, MEN kjekt hvis man har gjester osv at doen er for seg selv :p

Stine - <3

08.aug.2010 kl.22:37

Alenemamma Ansja: hadde jeg hatt noe litt større enn 70 kvm hadde jeg likt veldig godt å ha toalettet for seg selv. men nå må jeg jo bare rydde når vi får besøk, så er jo ikke så dumt da - ser ikke bomba ut heeeeeeeeele tiden lissom :p

Merethe

08.aug.2010 kl.22:43

Anbefaler deg å kjøpe vindusfolie. Får des du kjøper maling. Helt genialt og finnes mange forskjellige varianter å velge i. :)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.22:45

Merethe: har tittet litt på det, men finner ingen jeg liker mønsteret på og vil ikke bare ha uten mønster... Samtidig har vi et langt "vindu" i inngangsdøren vi må gjøre noe med også, men målene der er så dumme at vi ikke får kjøpt til det...

Mirakela

08.aug.2010 kl.22:50

Synes det var kjempefint jeg :) sånn dusj-hjørne har vi lett etter, vet du hvor det er kjøpt og sånn ca hva det koster? Er så smart siden det ikke tar det noe plass..

Stine - <3

08.aug.2010 kl.22:53

Mirakela: vet desverre ikke hvor det er kjøpt, men tror de har det på de fleste butikker som selger baderomsmøbler...? men aner ikke egentlig... søke på nettet?

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.23:10

Åå du hadde et nydelig bad. *missunnelig* jeg likte stilen der veldig godt. Fine fliser, kapplass, hyller og greier. På knøttebadet vårt er det ikke plass til stort gitt.

Kjersti

08.aug.2010 kl.23:26

Lekkert bad!!!

Men du..hvor kom inspirasjonene til å rulle håndklerne fra? God ide! ;O)))

syntes flisene er så lekre.. skikkelig lunt bad! alltid så ryddig forresten?

Janne-Kristin

08.aug.2010 kl.23:37

Så utrolig fint det var! Masse plass til oppbevaring! Likte spesielt godt glasshyllen over vasken, utrolig lurt ;)
Så fint det var, lyst å pent!

vi holder på å pusse opp huset, og nå i høst så starter vi med badet... et wc rom, og et bade rom skal slås sammen til et bad og alt skal renoveres, nye fliser, innredning og dusj osv.. artig!

Merci Beaucoup

09.aug.2010 kl.07:31

Det var dritkjekt! Og fint bad, selvsagt!

Hannes hjem & interiør

09.aug.2010 kl.08:10

Så lyst og pent bad :-) Kjempefint! Det selges mange fine sjablonger (heter det det?;) som man kan bruke til å spraye mønster på vinduer etc. :)
Sv: Ja, kjempeheeeeerlig!! ;);) Blir så inspirert;);)

------

Så lyst og pent bad du har;)

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:41

VRM: tusen takk ;) egentlig veldig fornøyd med det ja :)

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:44

Hannes hjem & interiør: tror jeg må ta meg en tur innom en hobbybutikk og se hva det er de har av utvalg :) Tak for tipset!

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:46

Lene: oj da håper jeg at du legger ut bilder på bloggen så jeg kan titte innom :) gjerne av den oppusningen som dere ha gjort også!!

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:47

Janne:ja, den er ikke dum :p

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:51

Kjersti: hehe, inpirasjonen kommer fra to lure smarte kollegaer som fant på da de var på besøk hos meg og drakk rødvin :)

Stine - <3

09.aug.2010 kl.11:53

lifeofsunny: takk ;) legg gjerne ut bilder av flere rom hjemme hos deg,alltid gøy å se :)

VilleVilla

09.aug.2010 kl.17:00

Nydelig bad dere har. Likte spesielt speilet over vasken. Moro å se hvordan andre bor også hihi. Ha en fortsatt fin dag:)

lifeofsunny

09.aug.2010 kl.20:18

Det skal jeg nok gjøre=)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits