Nytt på kjøkkenet?? TRENGER HJELP AV DERE!

Siden vi flyttet inn her har kranen på kjøkkenet egentlig irritert oss ganske så mye... Den er kjøpt på Ikea og har en kran for kaldt vann og en for varmt vann. Den ser utrolig flott ut, men når man skal skru på kranene må man snu motsatt vei enn det som er vanlig. man skrur altså fra seg for å få på vannet! Utrolig irriterende! Jeg aner egentlig ikke om det er fordi de har instalert den feil eller om det bare er slik den er..

Her ser dere bilde av den. Står hot og cold på kranene, en liten detalj jeg liker veldig godt. Edvik heter dette togreps blandebatteriet fra Ikea og koster 495 kr.


Det som jeg absolutt ikke liker er at man aldri får lunket vann... Enten er det for kaldt eller aaaaalt for vamt! Noen andre som har det problemet når det er en kran for varm vann og en for kaldt?

Har tittet litt mer på Ikea og lurer på å bytte denne kranen ut... Den er jo ikke så dyr i utgangspunktet, men kanskje kjøpe en som vi blir mer fornød med..!
Er hvertfall noe å tenke på.

Disse to her er samme modell, bare en i rustfritt stål og en i svart. fine begge to sybes jeg, men de har jo to kraner, og da vet jeg ikke helt. Mulig det er bedre med ett blandebatteri som bare har ett grep.. Loviken heter dette blandebatteriet og koster 795 kr.Her kommer det ett utvalg av blandebatterier som bare har ett grep. Lurer på om det er noe sånt vi må skaffe oss. Mange fine å velge mellom synes jeg.

dette blandebatteriet heter Hovskär og koster 995 kr, men tror det egentlig ikke passer så godt inne hos oss. Burde vel heller ha ett blandebatter der jeg kan få en bøtte under eller noe. Denne finnes bare i fargen svart og vet ikke helt om det passer så innmari bra inn i det hvite kjøkkenet mitt... men kanskje... absolutt noe å tenke på!

Denne her synes jeg er veldig lekker :) Egentlig i alle fagene. Likte spesielt godt den hvite og den svarte. Den heter Ringskär og koster 795,- Tror spesielt den hvite kunne passet utmerket på kjøkkenet vårt!!!

Har egentlig alltid hatt litt lyst på ett slik blandebatteri som ser litt indistri-aktig ut. Er jo slike man ser på restauranter og andre storkjøkken. Men usikker på om det passer inn hos oss...Hvilken likte DU best?
Ville du hatt ett eller to grep?

Hvilket blandebatteri tror du ville passet best inn hos meg på kjøkkenet mitt??Nå er det snart middag her, hvis jeg klarer å spise da...

14 kommentarer

pernilleulrikke

08.aug.2010 kl.18:19

Jeg liker best den nederste! Mamma har den på kjøkkenet sitt i en porselen-vask. Det er veldig pent, og ikke minst veldig hendig. Ganske deilig å ha den ekstra krana. Får lit café/industri feeling..

Og vis du er usikker på om den passer inn hos dere så kan jeg bare si så mye om at mamma har nesten helt likt kjøkken, og det er kun pga flisene.

Sally (Økobaby)

08.aug.2010 kl.19:23

Likte best den siste! Og den hadde helt sikkert passet inn på kjøkkenet ditt. Best med ett grep.

Jannike

08.aug.2010 kl.19:29

den første;)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.19:33

pernilleulrikke: mhmm.... kanskje vi skulle gått for den da... tror vi må ta turen til Ikea og titte ordentlig på de

Stine - <3

08.aug.2010 kl.19:37

Sally (Økobaby): tror jeg absolutt skal vurdere den! koster litt mer enn de andre, 1995,- men er jo flott da! og ett grep, det er ett absolutt pluss!

Stine - <3

08.aug.2010 kl.19:37

Jannike: :D ny kran tror jeg hvertfall det blir!

Tjukkebolle

08.aug.2010 kl.19:45

Synes den første er finest:)

Kristine Gangfløt

08.aug.2010 kl.20:04

hmm.. ikke godt å si. den tredje siste var jo litt kul, men spørs om den passer inn kanskje!!

Ellers vil jeg anbefale deg å gå ut å danse ja. Det er trening man ikke merker en gang. og fantastisk gøy! :)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.20:08

Kristine Gangfløt: :D

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.21:09

Jeg syntes det er veldig stilig med sånn buet som du har nå, det har jeg veldig lyst på selv. Men skjønner at det kan være irriterende å ikke få lunkent vann. Jeg ville hatt en med et grep på, syntes det er lettest.

Stine - <3

08.aug.2010 kl.21:17

lifeofsunny: ja, tror vi må få oss en med ett grep!
Den siste, litt kokke aktig! (: Og kanskje litt praktisk også?

Stine - <3

08.aug.2010 kl.21:49

Maylén: begynner å få mer og mer lyst på den merker jeg!

sil3nt

09.aug.2010 kl.11:42

Den nederste er jo genial. Ønsker meg sånn :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits