Her bor vi :) - BILDER

Siden jeg fikk spørsmål om å legge ut bilder av leiligheten har jeg tenkt til å gjøre det. Jeg får ta litt om gangen og tenkte at jeg skulle begynne med inngangspartiet og gangen.

I dag har vi vasket og styret på ordentlig, og nå ser det flott ut. Her kommer bilder;

Sli ser det ut forfra :) Bilder fra Borettslaget.Slik ser inngangsdøren ut når man kommer på besøk til oss :)
Ringeklokken virker ikke, noe som irriterer meg noe grådig. Prøver å finne en løsning, men ser ut som om det må vente litt..

Dørmatten er kjøpt på Kremmerhuset, tror jeg kjøpte det emaljeskiltet på Black Design mens blomsterpotten med velkommenskiltet er kjøpt på Nesttun til halv pris :)


Flott med Lavendel utenfor døren, men siden jeg ikke har så grønne fingre tror jeg de holder på å dø...

Vår tøffe lille Opel Corsa som ikke skaper noe annet enn økonomiske problemer  for tiden... Dumme EU-godkjenning :p


Her har dere komme inn i gangen vår og den åpne døren rett frem viser vei til stuen
Liker spesielt tapeten på veggen i gangen :) lyst og fint! Den lukkede døren fører inn til ett ekstra rom der vi har en gjesteseng og ett skrivebord/kontor. Blir vel mitt tilholdsted det når studiene begynner :)Speilet og kommoden kjøpte vi av de som eide leiligheten før oss, tror vi ga 800 kr for de. de paset så godt inn så da var det jo veldig greit. noen møbler måtte vi jo hatt i gangen uansett.


Buddha-figuren har jeg faktisk kjøpt på Nesttun blomster for 79 kr. Det var før vi flyttet hitt men den passet jo så godt inn :)Nøkkelskapet er kjøpt på Biltema for 39 kr tror jeg det var. Jeg er kjempeglad i det! Var egentlig i tre, men med hvit spray fra biltema til 59 kr fikk Stian sprayet den hvit, og resultatet ble jo utrolig bra! Flinke mannen!Dette blomsterbordet kjøpte jeg på Jysk etter at jeg leste ett blogginnlegg av http://lifeofsunny.blogg.no . Hun hadde nemlig også kjøpt dette for 99 kr og malt det hvit! Jeg fikk mannen i sving og vips så hadde jeg fått meg ett lite bomsterbord som passet inn i gangen. Bambus-planten kjøpte jeg på Ikea i går, håper jeg ikke klarer å drepe den. Knotten er ny også og ble kjøpt på en interiørbutikk på NesttunStolen har også fått ett strøk med hvitmaling av Stian. Når jeg ser hvor mye jeg egentlig har fått han til å male blir jeg mektig imponert over mannen min :) Sitteputen synes jeg passet veldig bra til tapeten og den ga jeg 159 kr for tror jeg. Det var også på den interiørbutikken på Nesttun, Cornelia tror jeg den heter.Hva synes dere?

Senere kommer det bilder av enten badet eller soverommet! Hva vil dere helst se??

11 kommentarer

Tjukkebolle

08.aug.2010 kl.15:52

Så fint dere har det:)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.15:53

Tjukkebolle: Tusen takk :) Koselig å høre :)
Kjempe fint:D

Merci Beaucoup

08.aug.2010 kl.16:11

Skikkelig fint tapet!

Stine - <3

08.aug.2010 kl.16:21

Merci Beaucoup: takk :) håper jeg finner noe jeg blir like fornøyd med til soverommet :) blir spennende å dra på tapetjakt etterhvert, men mulig vi ikke kan få gjennomført det med det første da. men gøy å titte!

Stine - <3

08.aug.2010 kl.16:21

Camilla Johansen: takk, takk!

Sara

08.aug.2010 kl.16:32

Jeg og syns den tapeten er nydelig :)

pernilleulrikke

08.aug.2010 kl.18:23

Kjempe fint, likte at dere har delt veggen med panel og tapet! Jeg vil se stue! :)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.19:35

pernilleulrikke: Stuen kommer nok i morgen eller noe. Må bare rydde og vaske litt først ;) det er ikke vi som har pusset opp, men de som bodde her før. veldig fornøyd med hvordan de gjorde mye av det. Tror det kunne bli litt mye med bare tapet på hele rommet, liker veldig godt det hvite panelet til.

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.21:14

Så gøy at du legger ut=) Jeg syntes gangen din var kjempefint. Lys, ryddig og fin. Så fint med den kommoden og speilet over, og for et nydelig lite blomsterbord a gitt. tihi=) Likte tapen også.

Tja hva vi vil se? Begge deler. tihi. Elsker å se hvordan andre har det, og få inspirasjon. får aldri nok av interiør bilder tihi.

Stine - <3

08.aug.2010 kl.21:18

lifeofsunny: hehe, da er du litt som meg - elsker å se interiørbilder!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits