SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!!

Da tenkte jeg endelig at jeg skulle svare på den lille spørsmålsrundenjeg har hatt her på bloggen :)

1) Hvilke tanker har dere om barn?

Hadde det bare vært opp til meg så hadde vi nok alt muligens hatt en smårolling i hus. Merker at etter jeg begynte  jobbe i barnehage for ett år siden har jeg virkelig fått lyst på barn. Det funket vist ikke som et prevasjonsmiddel p meg hvertfall, alle barna er jo s nydelige! Det hjalp jo ikke akkuratt at bestevenninnen min Mari har fått verdens søteste gutt!

Mari sin sønn Aron var med på shopping sist jeg var i Tønsberg :)
Mor og barn :) Se så flotte de er !


Dette er hjemme hos Mari og Nihad da vi var på middagsbesøk. Stian er kanskje i en situasjon han ikke har vært i så alt for mange ganger før :pHAHAHAHA!!!

Så stor han har blitt! "Tantes" lille gullunge :)


Stian ser jo flott ut da med Aron på armen!


Men Stian er av den fornuftige typen og mener vi burde vente til jeg er ferdig med studiene... Han har jo forsåvidt rett i det da, skal jo bli deilig  bli ferdig med skolen å begynne å jobbe, men jeg synes nok det er litt for lenge til... hele 3 år...Men jeg tror vi heller bare må se det ann, nå er det skole og bryllup først!

2) Hvordan fridde han?

He, he, ble nok ikke det mestromantiske frieriet med roseblader over hele sengen og total overraskelse. Vi var 3 uker på ferie i Thailand og koste oss veldig. Vi kjøpte en ring der nede og etter at vi kom hjem igjen ble vi forlovet samme dagen som vi fikk nøklene til leiligheten vi har kjøpt - vårt første hjem sammen :) Det var kveld og vi hadde egentlig lagt oss da han plutselig spurte og jeg svarte selvfølgelig JA! Så nå blir det bryllup 23 juni 2012 :D Sommerfugler i magen!Nå sitter denne flotte ringen på min finger :)

3) Hva er din favoritt nettbutikk?

De nettbutikkene jeg som oftest er innom er Lobelia, Sofies Villa og Lune hjem. Jeg har enda tilgode å kjøpe noe fra disse sidene, men jeg drømmer masse :)  Skulle jeg kjøpt noe ville jeg nok handlet fra Lobelia, siden det ligger på Sandsli sipper jeg frakten. synes nemlig det er utrolig dyrt å betale så mye frakt og da prøver jeg heller å finne de tingene jeg liker i andre interiørbutikker her i bergen slik som Cornelia på Nesttun. Siden jeg er fra Tønsberg har jeg også stikket innom Lune hjem sin butikk og handlet og Sofies Villa på Teie som er en helt fantastisk butikk!!!! Det kan du lese mer om HER.

Men når jeg kjeder meg titter jeg egentlig innom det meste! Bruker denne siden som utgangspunkt :) der er det MASSE inspirasjon for alle interiør-elskere!

4) Hvilke blogger leser du fast?

Dette er de bloggene jeg leser fast;

http://lifeofsunny.blogg.no

http://hcecilie.blogg.no

http://fruhuuse.blogg.no/

http://millus89.blogg.no/

http://mercibeaucoup1.blogg.no/

http://mrskvarsvik.blogg.no/

Sikkert noen jeg glemmer sånn i farten, men det er hvertfall noen av de. Ellers så titter jeg innom de bloggene til de som legger meg til, og har ekstra sansen for innlegg om interiør, trening og helse/mat.

5) Kan du legge ut bilder av hjemmet ditt?

det kan jeg gjøre, men de må komme en gang i morgen :) Da har jeg en utmerket mulighet til å "shine" litt opp her og ordne når jeg skal ta bilder!

6) Hva jobber du som?

Det siste året har jeg jobbet100%  i en utrolig flott barnehage på sandsli i Bergen, på småbarnsavdeling. Nå er ettårs-vikariatet mitt over og det er tilbake på skolebenken. Før jeg tok ett år fri fra skolen for å jobbe studerte jeg ved universitet i bergen. resultatet av tre år der ble en bachelorgrad i sosialantropologi som jeg egentig ikke kan få noen jobb med samt ett stor studielån jeg helst skulle sett at jeg var uten. Nå venter det tre nye år som student ved høyskolen i bergen og så blir jeg sosionom :) Har lyst til å jobbe med flyktninger og asylsøkere - helst de under 18 som kommer alene til Norge.

Ellers kommer jeg til å være vikar når de trenger de i barnehagen. Jeg skal i tillegg til studiene jobbe på Elle & Elle - en butikk som ligger på Nesttun-senteret og som selger undertøy. Der blir jeg sikkert å finne sånn ca en dag i uken og annenhver lørdag fremover. Jeg jobber også som støttekontakt og det har jeg gjort det siste året. Mange baller i luften for å si det sånn, men det liker jeg :)

7) Hvor lenge har du å kjæresten vært sammen?

12- juli 2010 adde vi vært sammen i 3 år :)

Phuuuu... Det var alle spørsmålene for denne gang! Håper jeg svarte tilfredstillende!

Nå venter sengen og en paragin forte, natta!

4 kommentarer

Merci Beaucoup

08.aug.2010 kl.08:37

Imponerende, både svar og livet ditt! :)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.11:11

Merci Beaucoup: takk takk :)

lifeofsunny

08.aug.2010 kl.21:33

Enig med hun over her.

Nydelig gutt da, skjønner at du får lyst på. =)

Stine - <3

08.aug.2010 kl.21:37

lifeofsunny: han er bare helskjønn!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits