Tekniske problemer!

Huff, sliter litt her, Har en data som er ufattelig treig, den vil vist ikke starte eller gjøre i det heletatt det som jeg sier... Den er gamel, kjøpte den da jeg flyttet til Bergen  2006, og jeg kunne heeeeeeeelt skkert behandle den mye bedre en jeg har gjort. Cd-rommen gikk i stykker for en god stud siden og da er den bare irriterende dritt!!!!

Derfor fikk jeg overta Stian sin gamle data (han har en bærbar en gjenom jobben), som er fra 2007, men som dog har blitt behandlet myyye bedre enn min gamle. Etter litt under en uke har det nå skjedd noe greier med skjermen slik at den ikke starter, og jeg har jo behandlet den utrolig bra! ergo ikke min skyld, alt er bare dritt. Så nåhar jeg funnet frem den ile skole-pcen min, den som er kn 10 tommer og som passer perfekt i veska. Problemet er bare at plassmessig og slikt er ikke dette den beste dataen. do heller ikke knal til åskrive skoleoppgaver med da tastaturet er utrolig lite...

konklusjonen a alt dette er dermed; STINE ØNSKER SEG NY BÆRBAR DATA!!! Nei, rettelse; Stine MÅ ha ny data.. Dette er på grun av studiene. men pengene da?? De har jeg jo absoluttike! Kan skryte av de svimlende beløpet p 2 kroner og 88 øre, lei av at hun dama i telefonbanken ikke kan lære seg å si ett høyere tall!!!!

Dette må nok overveies nøye før det blir noen konklusjon; kjøpe eller ikke kjøpe..

Men kan nå altids drøme om en Mac da :)Hvis du skulle kjøpt ny data hvilket merke ville du kjøpt?

3 kommentarer

lindajulie

05.aug.2010 kl.11:00

Jeg har ordna meg med en macbook til studiene. Litt dyrt, men verdt det synes jeg. Liten og lekker, kan ha den i veska til og med. Men du får jo helt greie pc´er til 4-5000,- nå også da.

Stine - <3

05.aug.2010 kl.11:40

lindajulie: hvor mye ga du for den da?

lindajulie

06.aug.2010 kl.12:47

Tror det var 8.000,-. Kjøpte den på nettet, gjennom mpx.no.

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits