17 dager igjen!

Da er det akkuratt 17 dager igjen til jeg igjen er student. Blir endel studering på meg, men, me.. ikke noe å gjøre noe med egentlig. Men endelig har jeg hvertfall en mening om hva jeg vil gjøre fremover og hva jeg "vil bli" når jeg bir stor! Så slipper jeg å tenke på det hele tiden.

Vips så var det august, månedene flyr avsted og det er så mye som alt har skjedd i år 2010.. vi har vært på ferie i Thailand, blitt forlovet, kjøpt oss leilighet, jeg skal begynne å studere og planlegge bryllup.. Mange jern i ilden med andre ord! Men det er jo utrolig artig da!

Vi drømmer ivei om bryllupsreise og utflukter, mens sannheten er at om det blir en bryllupsreise spørs. Men hvem hadde ikke sagt nei til 3 uker i Cuba for eksempel???

Selv om det dog kan bli en "fattig" epoke jeg nå entrer...Ser jeg virkelig frem mot å begynne!!!

2 kommentarer

Malene Tellefsen

02.aug.2010 kl.02:35

Hva skal du studere da ? :)

Jeg begynner på Bakkenteigen 23.august :-)

Høres ut som du har hatt et fint år til nå :)

Stine - <3

02.aug.2010 kl.22:08

Malene Tellefsen: har hatt ett flott år! kommer til å bli trist å slutte, men satser på å være vikar til tider sånn at jeg får se de herlige barna :)

Skal studere sosialt arbeid (sosionom) ved høyskolen i bergen :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits