Planlegging av bryllup!

Huff,det er jo en hel jungel der ute når det kommer til planlegging av bryllup - utrolig mye å sette seg inn i...

Jeg har jo så vidt begynt å planlegge, men har jo nesten to år på meg så stresser ikke for å si det sånn, men må bare prøve å orientere meg i denne bryllups-jungelen.

Har bestemt meg for at jeg ønsker/trenger denne boka her - bryllupsplanleggeren;I tillegg til at det blir en god hjelp på veien blir det jo ett flott minne å ha i ettertid da :)

Denne fant jeg påsiden www.bryllupsweb.no , en side jeg helt sikkert kommer til å titte innom flere ganger i løpet av de neste årene!

Dette er hva som er satt igang når det gjerlder planleggingen;

*Datoen er satt til 23 juni 2012 - selveste St. Hans-aften
*Kirken er booket - Nøtterøy kirke klokken 14.30
*bryllupslokaler er holdt av, kontrakt skrives når han kontaktfyren kommer hjem fra ferie
*Et midlertidig budsjett er satt opp - kan bli litt trangt, men vi får gjøre det beste ut av det :) Nå spørs det bare hvor mye vi klarer å spare siden jeg skal studere.
*Forlovere er valgt - Jeanette (søsteren min) er min forlover mens bestekameraten til Stian, Henning, har blitt plukket ut til det ærefulle oppdraget.
*Toast master skal være søsteren til Stian, Nina :)
*Gjestelisten har vi skrevet ett utkast til
*Har tatt kontakt med catering, men siden det er sommerferie har jeg ikke hørt noe fra de enda

Dette er jo bare en dråpe i havet over alt som må fikses, men til slutt blir vi nok gift :D

9 kommentarer

ana

29.jul.2010 kl.23:30

Du har jo god tid, det blir nok kjempebra og tror ikke du kommer til å glemme noe med gode forberedelser, huskeliste og planer - akkurat slik du ser for deg at du ønsker å ha det:) Lykke til:)

Stine - <3

29.jul.2010 kl.23:31

ana: krysser fingrene for det! Merker at jeg gleder meg og har sommerfugler i magen :)

Anita

29.jul.2010 kl.23:36

Gratulerer!! Dere går en spennende tid i møte, bare husk at dere skal kose dere når dere planlegger en slik gledens dag. Alt for mange stresser for mye og glemmer at dette er en STOR del av selve bryllupet og minnene dere vil ha med dere :o) Lykke til!!

Ida p

29.jul.2010 kl.23:44

Gratulerer så mye:D Her inne kan man finne masse inspirasjon til eget bryllup! Utnytt det:) Jeg prøvde å bestille noen varer fra bryllupsweb og vil ikke anbefale de. De hadde ikke noen god oppdatert side i forhold til hva de hadde på lager. Men kan hende de skjerper seg. Jeg skal ihvertfall sende en klage på dårlig service!

Men det er MANGE sider å titte på:) :)

Kjolen er vel det viktigste vel?;) Lykke til med forberedelser!!!

Gerd-Karin

30.jul.2010 kl.13:38

Lykke til! :) Dere har jo fått planlagt utrolig mye allerede, og har enda allverdens av tid, så dette blir nok veldig bra! Følg med på bloggen min, det kommer til å dukke opp flere bryllupsinnlegg med jevne mellomrom :)

Gerd-Karin Grønsdal.

Stine - <3

30.jul.2010 kl.21:41

Gerd: da skal jeg følge med vet du :) blir nok en spennende tid fremover :)

Stine - <3

30.jul.2010 kl.21:44

Ida p: Kjolen er definitivt viktig! Da skal jeg sjekke ut ndre sider først. Tekte egentlig bare bestille den boka, men har ikke noe hastverk med det heller :)

Stine - <3

30.jul.2010 kl.21:45

Anita: Takk for gode råd :)

Ingrid

04.aug.2010 kl.23:21

Hei:) Vi er snart ferdige med vår planlegging da vi gifter oss om to uker:) Vi startet å planlegge i november da min kjære var litt treg med å fri;)Men jeg føler vi har hatt nok av tid:) Kjempe gøy tid du har foran deg, blir rart når det er over for oss, det har liksom tatt opp hverdagen i lang tid nå, men det skal bli litt godt også:)) Gleder meg helt sykt nå iallefall! Lykke til med forberedelsene, dere er godt i gang allerede:)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits