BILDERAS

her kommer det noen bilder fra turen til Ulriken i går :)

Var absolutt ikke noe fint vær, og vi ble ganske så våte!

Synes dette bildet her ble ganske flott, stilig når man ser regndråpene slik


Ikke akkuratt mye man kunne se av Ulriken i går

Klar for tur!Her går det oppover ja :)Flott rødfarge i hele ansiktet

Utsikt over Bergen..... :s

Jan er med å gå turikke før vi var nesten opp så vi masta på Ulriken :) Jan var først oppe, jeg en god nr 2 :) og ja vi var flere enn to som gikk :pSvett og rød.Hva Christian studerer vet jeg ikke helt...

en rød liten hytte på toppen av fjelletFjelltur er jammen ikke så dumt :)

9 kommentarer

lifeofsunny

29.jul.2010 kl.14:43

Så spreke dere er da=) bor dere i sentrum? Jeg kommer fra bergen=) Eller fra holsnøy da, du vet sikkert hvor det er? Rett ved knarvik. Jeg har mye familie der borte, og faren min bor i åsane.

Mamma flytta hitover da jeg bare var et par år. Så har jo bodd her hele livet da.Men jeg må si jeg syntes bergen er en finere og koseligere by enn oslo. Elsker dialekten og=) Jeg snakker ikke sånn lenger da men.

Stine - <3

29.jul.2010 kl.17:14

lifeofsunny: vi bor ikke i sentrum nei, vi bor på Nordås hvis du vet hvor det er? Jeg er egentlig fra Tønsberg, flyttet hitt for 4 år siden og kommer meg nok ikke vekk med det første da mannen er herfra :)

lifeofsunny

29.jul.2010 kl.18:02

Nei ikke helt sikker på hvor det er=) Han er det ja. Bergen er jo en fint sted så.

Merci Beaucoup

29.jul.2010 kl.18:43

Fin teskjorte ;) Den har jeg òg! :)

finaleround

29.jul.2010 kl.19:39

hahaha...pacman i bakgrunnen

Stine - <3

29.jul.2010 kl.19:53

lifeofsunny: det er rett ved lagunen på vei mot Flesland :) Har faktisk alltid bodd sør for sentrum og trives veldig her :) spørs om jeg klarer å overtale mannen til å bli med til Tønsberg, den diskusjonen får vi evt ta etter 3 år somstudent ;)

Stine - <3

29.jul.2010 kl.19:54

Merci Beaucoup: Så sporty vi er :)har den blå også for 2010!

Linda

30.jul.2010 kl.01:16

Ble litt forvirra da jeg titta innom bloggen din og det stod Tønsberg - noe jeg regnet med siden du snakket om Sofies Villa sin butikk. Men så sa du óg at du også alltid må innom Home & Cottage på Laksevåg senter. Hehe... So I guess du er fra Tønsberg, men bor i Bergen siden du driver og bestiger Ulriken og alt og det...? :D

Stine - <3

30.jul.2010 kl.21:43

Linda: hehe, der har du nok avsløt meg ja :) Bodd i bergen i 4 år nå, og bir vel her fremover. Men må jo innom Tønsberg støtt og stadig :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits