PAKKE I POSTEN!

I dag har jeg fått pakke i posten!

Av mamma! Det er alltid koselig å få pakke, og denne gangen synes jeg det var spesielt koselig siden den inneholder pensum-bøker! Jeg skal begynne på sosionom nå i august ved Høyskolen i Bergen og mamma hadde mye av pensumet liggende hjemme. Hun har også en som hun jobber med som var ferdig på sosionom for ikke så lenge siden så kanskje hun skulle kjøpe flere bøker av henne :)Er utrolig mange bøker på pensum og jeg er glad for alt jeg sparer!
blir fattiglus nå som student!

Er det noen andre der ute som skal studere på Høyskolen i Bergen til høsten?

6 kommentarer

Thea Kristine Finstad

23.jul.2010 kl.23:42

Nei :)

Anette K. Sørheim

23.jul.2010 kl.23:44

Nei.. er litt for ung til det enda. Men må si det at BERGEN RULER, woho. (LOL).

lindajulie

23.jul.2010 kl.23:51

Så flott å kunne spare penger på bøker. De koster jo skjorta. Som fattige studenter vi skal bli kommer alt sånn veldig godt med.

Stine - <3

24.jul.2010 kl.00:03

lindajulie: jepp :) da er det bare å krysse av på pensumlisten! :)

Hjemmehossilje

24.jul.2010 kl.22:47

Lykke til på sosionom studiet:) Boken som heter gode fagfolk vokser, er veldig bra og lettlest:) Gikk selv barnevernspedagog, og hadde alle de bøkene som pensum.

Stine - <3

25.jul.2010 kl.11:01

Hjemmehossilje: tusen takk! Satser på at det går greit,er jo egentlig vant til å lese pensum på engelsk så burde vel gå greit på norsk :) blir en spennende periode fremover merker jeg, og jeg GLEDER meg!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits