Enda mer shopping i dag

I dag dro vi på Outlet Norway som ligger et stykke utenfor Oslo, ca 25 min sør.

Vi spiste middag på dolly dimpels og jeg har vist fått litt dilla på scampi på pizzaen, noe jeg ALDRI trodde kom til å skje!Så har vi brukt ett par timer på å titte i butikker, og det var ganske så billig der. Jeg kjøpte meg ett par Puma sko (ja, jeg vet jeg har mye sko...), holdt på og kjøpe meg enda en jakke til og kjøpte også noen gaver. Stian kjøpte en flott Levis genser med glidelås og han også noen gaver. Mikkelsen fikk seg ny Bergansjakke til 700 kr. Selv om det var billig var jo alt merkeklær, så det var jo fortsatt litt dyrt. Pumaskoene mine kostet 430 kr, så helt grei pris det lissom :D Dødstøffe!

Skal få tatt bilde av alt når jeg kommer til Bergen, har jo kjøpt endel som blir med i bagasjen hjemover. Mamma hadde vist bakt knekkebrød i dag også, så det skal jeg også ha med meg. Nå skal vi kanskje spise litt før vi kjører tilbake til Tønsberg, det har vært en lang dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits