Vi er fortsatt i Tønsberg ..

.. og storkoser oss :)

Det er mye som skjer her nå i forbindelse med bryllupet og i dag skal vi farte rundt å se på lokaler. Selv om det er en god stund til vi skal gifte oss har jeg lyst til å ha endel på plass og både lokaler og dato ønsker vi å få på plass denne uken når vi er her i Tønsberg og kan se på lokalene selv :)

Vi har ikke helt funnet ut om vi vil ha lokaler med "full pakke" eller heller finne noen lokaler der vi kan gjøre det meste selv. Vi får ta det litt som det kommer :D

Har tatt masse bilder mens jeg har vært hjemme, men glemte jo selvfølgelig ledningen slik at jeg ikke får delt bildene med dere med det første... typisk tulle meg!!!

I går fylte Stian 30 (!) og vi tusla rundt i byen og koste oss og dro på en liten bårtur i båten til mamma og Egil. I dag skal vi derimot farte litt rundt og se på to lokaler - Gimle og Odd Fellow. De er begge lokaler der det er "full pakke", men det kan jo kanskje være like greit det som noe annet siden vi ikke bor i Tønsberg og kanskje ikke har muligheten til å komme ned tidlig for å ordne alt mulig.

Ha en flott tirsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits