BURSDAG I DAG!

I går dro vi rett fra jobb og spiste middag hjemme i leiligheten med mamma og Egil før vi alle fire presset oss inn i bilen til Egil og kjørte i rettning av TØNSBERG!

Vi har en uke ferie nå og siden det er så lenge siden Stian har vært med hjem til meg tar vi den uken her i sommerby nr 1. Deilig for meg å være litt mer hjemme enn bare lørdagen og søndagen samtidig som det passet jo veldig bra siden jeg har BURSDAG i dag! de "store" 24 år er vel kanskje ikke så mye å skryte av, men da kan jeg hvertfall komme inn på Ricks og Calibar og de andre bra utestedene i Bergen uten at jeg trenger å bekymre meg over å bli stoppet i døra. Nå går det vel heller bare nedover med bursdagsfeiringer fremover - lurer på om 25 byr på en aldri så liten "gud - har jeg blitt så voksen?" - krise... men det får vi nok heller bare vente å se på!

En ting som er sikkert er at bursdager er GØY og jeg skulle nå gjerne hatt bursdag hele tiden jeg, hvis jeg bare kunne unngått å bli eldre :p

I dag hadde vi egentlig planer om å dra ut å spise med noen gode venner, men vi har nå heller bestemt oss for å lage en flott og god biff-middag hjemme og sitte og sippe litt vin før vi drar ut på byen i Tønsberg! Alt ligger tilrette for en flott dag med fantastiske venner og en flott kjæreste!

Mandag er det Stian sin tur med bursdag, da er det de store 30! kanskje vi heller går ut å spiser da :)
Nå skal vi hvertfall kose oss i Tønsberg først med en fantastisk god frokost bestående av Chiabatta og omlett!!!

Ha en flott dag!

4 kommentarer

lifeofsunny

10.jul.2010 kl.11:35

Gratulerer så mye med dagen. ha en fin dag=)

sil3nt

10.jul.2010 kl.11:43

Gratulerer så mye med dagen!

Stine - <3

11.jul.2010 kl.13:20

lifeofsunny: 1000 takk :)

Stine - <3

11.jul.2010 kl.13:20

sil3nt: takk, takk :)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits