Fantastiske kollegaer og venner!

På fredag hadde vi bursdagsfeiring på jobben og jeg fikk en nyyydelig gave av mine flotte kollegaer! En god flaske med rødvin og nydelig armbånd med machende øredobber fra A&C.Var det ikke nydelig! For en flott farge, elsker rosa!

Eileen gjorde virkelig en god jobb der ja! Falt virkelig i smak!

Mikkelsen kom på besøk lørdag, og sammen med Eileen dro vi ut på byen for å gjøre Bergen utrygg :D

Flotte frøkner!

Siden jeg fikk bursdags-samling på jobben og Kristine hadde laget en så flott krone til meg måtte vi feire bursdagen min litt til, kronen var da obligatorisk! man jobber ikke i barnehage for ingen ting!!! :pFlotte frøken Mikkelsen :DArtig kveld dette ja!! Nå ser vi på True blood og frøken Mikkelsen skal ta flyet tilbake til Oslo om ikke så alt for lenge :(

Men jeg og Stian drar til Tønsberg om ikke så alt for lenge så da ses vi jo igjen!


3 kommentarer

E

04.jul.2010 kl.19:57

Såååå glad for at gaven falt i smak!!!! ;o) og takk for sist.....men hvem var hun rare damen som du hadde med deg ut på byen da??? phu......jaja, de "UNGE" og gale har det godt ja......hehe.......godt det ikke var bilder fra bilen.......hahaha...... Ha en fine søndag, så snakkes vi plutselig i morra ;o)

Lise <3

05.jul.2010 kl.00:46

Du mener vel fredag? Super koselig kveld med mye sprell!! Tusen takk for nok en minne verdig Bergenstur :) Love ya babe

Stine - <3

05.jul.2010 kl.12:39

Lise: hehe, gikk jeg i surr i dagene? hadde det hvertfall knall hele tiden!!! :D

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits