Siste dagen i Tønsberg..

I går var en utrolig bra, men ikke minst en hektisk dag. som sagt hører det til når jeg først er hjemmom en liten tur. skal bli deilig å være hjemme en hel uke, da skal vi gjøre masse gøy!

blir veldig bra siden jeg fyller 24 år og stian 30 mens vi da er i Tønsberg. stor fest er ett must!

I går var jeg og mari ute og spiste før vi dro hjem til henne med noen leiefilmer :) De har fått seg en 50" monstertv av en Samsung som var bare helt utrolig å se blu-ray på! Jeg blir hele tiden overrasket over hvor bra kvaliteten er jeg! må vist alltid kommentere det. hahaha

ble hvertfall masse koselig jenteprat utover i de små timene, deilig det når vi ikke ser hverandre så alt for mye. Mannen hennes hadde søkt tilflukt for all skravlinga i Tvedestrand sammen med lille Aron.

I dag har jeg vært sammen med Mikkelen og Julie på brygga i Tønsberg der vi først spiste på Roar i bua som er ett sted her de har veldig god fiskemat. jeg spisete grov ciabatta med reker og aoli, nam, nam! Jeg later som det var ganske sunt også. det som derimot ikke var så sunt var den isen vi tuslet over gangbrua for å kjøpe..! Ordentlig god italiensk is.. men den smakte ganske så godt i sola! Nå har deimot skyene begynnt å komme og det er meldt regn, så varer vel ikke så lenge før det styrter ned her. plantene blir sikkert glade, mens vi foretrekker sola. men jeg tar jo flyet tilbake til Bergen i kveld, så er ikke så farlig for meg. :)

Nå skal jeg bare være sammen med mammaen min til jeg drar :) ikke dumt!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits