Tønsberg er nyyyyydelig om sommeren :)

Hei folkens.
beklager for manglende blogging i det siste, men torsdag og fredag var jeg ikke noe i form... fredag måtte jeg tilogmed gå hjem fra jobb for hodet bare banket og banket. sov hele dagen og ble ikke bedre før seint ut på kveldingen. kanskje det hjalp litt å komme hjem til ho mor??? Hun tvang hvertfall i meg en skje med råmelk som skulle være så utrolig bra, men fyyyy; det smakte helt forferdelig!!! Mulig den kan ta æren for at jeg ble frisk, men det smakte IKKE godt!

I går var jeg og mamma en tur innom interiørbutikken Sofies villa som ligger på Teie. De har også en nettbutikk her. en utrolig nydelig og fantastisk butikk!!! Jeg har tatt bilder så de kommer på bloggen etterhvert! Jeg kunne hvertfall gått amokk der inne hvis jeg hadde fått lov.

Ble med at vi kjøpte noen knotter, pyntesteiner og et sånnt wallo sticker som det stod BAD på. det blir så fint :) Stian skal få lov å henge opp. Men nå er det skrivebordet som stian har fått gleden av å male hvitt endelig ferdig, vi må bare sette på alle knottene (tror stian trengte en drill til det eller no) også kommer før og etterbilder ut her på bloggen.

Været her i Tøpnsberg har ikke sviktet!!! Det er så nydelig og jeg får ordentlig følelse av at jeg burde ligge på stranden Men slikt har man ikke tid til når man ikke er hjemme så ofte, da skal man jo rekke over alt.. kanskje ikke så avslappende helg, men veldig gøy. etter at jeg og mamma hadde vært på teie møtte jeg mari og hennes lille gutt i byen hvor vi tuslet litt rundt helt til vi endte opp på Esmeralda for lunsj der Mikkelsen også møtte oss. McFlurry på Mc Donalds ble det også i sola :)

Se hvor nydelig da!God lunsj på ERsmeralda :) med gode venner!Skjorta kjøpte jeg forresten i Amsterdam, ganske så fornøyd med den egentlig :)


Jeg kuppet hele barnevogna til mari :)

Etter det dro Mari hjem med han lille tassen mens jeg og Lise gikk litt rundt i byen og tittet. ble ikke til de store innkjøpene, men fant meg bare litt undertøy på Cubus, så ble det vel med det.

Da jeg kom hjem dro jeg rett til Mari og var der en liten time før jeg dro hjem og var med mamma og noen av venninnene hennes på Havariet og spiste. Det ble til at vi satt der og at Mikkelsen kom også før mamma kjørte oss hjem og jeg sov hos Mikkelsen. Tror ikke lise egentlig fikk med seg hvor trøtt jeg var for skravla gikk i ett, noe som er koselig hvis man har sovet til 13, men jeg var jo oppe kl 9... Tror jeg bare sovnet til slutt!!Søte Aron på fanget til "tante"-Stine :)På havariet i går :) Spiste biff! SJOKK!!

Nå har vi spist god frokost her hjemme som mor har laget, og så begynner dagen med alt jeg skal gjøre og alle jeg skal se. lurer på om det blir en pust i bakken i dag, men tviler...Ciabatta med omelett og spekeskinke ala mamma :D

4 kommentarer

Anita

23.mai.2010 kl.13:16

Jeg har bare vært i Tønsberg en gang, men det er sikkert at jeg skal tilbake.. Fantastisk by og mange hærlige interiør butikker!! Ha en super Pinse!!

Kjersti

23.mai.2010 kl.13:25

Jammen ser det ut som om du koser deg.....

OG ikkem minst mASSe deilig mat.............. tror nok omeletten med spekeskinke må lages snart ja... nam nam..

Prøvde å åpne linken til interiørbutikken... men det ville ikke la seg gjøres... ;o(

Gleder meg til å se det endelige resultatet i bruk fra dine interiørshoppings.. ;O)

Stine - <3

24.mai.2010 kl.10:26

Kjersti: nettadresse er hvertfall www.sofiesvilla.no tror jeg.. ta en titt der du :) masse fint!

Stine - <3

24.mai.2010 kl.10:27

Anita: tønsberg er bare nyyyyyyyyyyydelig!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits