Sykkeltur i Amsterdam :)

Vi var også på sykkeltur i Amsterdam, jeg følte meg som jeg var tilbake på jobb igjen da alle måtte ha på seg refleksvest - skikkelig barnehagefølelse!

Er nok sykkler i Amsterdam gitt! De lokale sier vist at kanalen består av en meter med gjørme, en meter med sykler og resten vann. kanalene er vistnok tre meter dype...
Egne båter har de også med magneter for å hente opp sykklene fra bunnen. til tross for at det er så mange sykler er det slik at man ikke kan ha en ny sykkel, da er man sikker på at den blir stålet..Se så fine vi var med refleksvesten våres da :) barnehage-faktor! Manglet bare teksten; hvis bortkommen ring dette nr her (...) HAHAHA

Jeg med den flotte vinglete sykkelen min! Tror jeg ikke hadde syklet på flere år!!! Spinningsykkler teller ikke. Var ganske nærvøs i begynnelsen siden det var mye å holde styr på med hvor jeg skulle hen og hvor jeg var, men det løsnet seg til slutt og har nå gjennoppdaget gleden ved å sykkle!

JEG TENGER HERVED EN SYKKEL!!


Noen bilder jeg tok iløpet av turen!
Vi hadde en guide som fortalte oss masse om Amsterdam mens vi syklet rundt. Stian var også stolt av den røde sykelen sin.Lang, lang rekke!Tok bilde av meg selv mens jeg syklet... Med vind i håret og alt!Vi hadde en lten pause underveis og her står Stian og låser sammen sykklene våres.

Bilde fra stoppestedet vårt der vi slukket tørsten med en cola light :)Har nå lett etter noen billige sykkler jeg kan kjøpe, planen er å begynne å sykle på jobb og dermed få med seg litt trening i hverdagen.  men alt er sååå dyrt... På finn.no koster de vist fra 1000 og oppover..

Jeg vil ha en samesykkel med kurv! Det hadde passet meg ypperlig. vil hvertfall ikke ha den stangen som er på herre-sykler og trenger ikke en terreng-sykkel lissom.

Ønsker meg denne som jeg så på gsport til 1999,-Den har bare 3 gir da, men trenger jeg egentlig mer?? Guuud, jeg aner ikke! Uansett så har jeg ikke penger nå så får bli med tanken. Men den var VEEEELDIG fin da :)

Forresten noen som har en sykkel de ikke vil ha/trenger lengre enten i Bergen eller Tønsberg sier jeg bare TUSEN TAKK!

2 kommentarer

Lise :)

18.mai.2010 kl.22:50

Ser jo ut som dere har hatt en fantastisk tur :)

men hva er det med deg, Stine og gule vester??

Stine - <3

18.mai.2010 kl.23:10

Lise: gule vester er jo tøft!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits