Endelig hjemme :)

Da var vi hjemme i Bergen!
Reisen fra Bangkok tok vel en ca 26 timer med all ventingen inkludert og det var deilig å endelig komme hjem. Både Simba og Blanca var ute og det var så koselig da de kom og hilste på. Nå skal de få MASSE kos!

Siden vi kom hjem har vi ikke gjort så alt for mye. jeg har gått gjennom en god del post som hopet seg opp, sett litt på kontoene og blitt skremt over hvor mye penger vi klarte å bruke, satt på noen klesvasker, spist middag hos svigers og etter det kapitulert i sofaen....

Vi ligger 5 timer forran Norge, så merker øyelokkene begynner å sige nedover nå....

Jeg sitter og ordner bildene nå, litt av en jobb når man skal snu 1300 bilder sånn at de kommer riktig vei, men jobber med saken... Ser desverre litt dårlig ut til at jeg får lagt ut så mange i kveld, tror jeg må ta en tidlig kveld. blir jobb i morgen og det blir TOPP!!!

Merker jeg sliter litt med å tenke på at i august jobber jeg ikke der lengre... får satse på å være vikar og komme mye på besøk :)

Slenger med ett bilde her helt til slutt, men lover dere mange flere.Fiiiine tigeren :)

2 kommentarer

M and Dee

06.apr.2010 kl.09:59

Så kul tiger! Men stakkars, i lenker da... Deilig å være hjemme også, tenker vi? :)

Always and forever - M and Dee

Kjersti

06.apr.2010 kl.12:23

åååå nydelig tiger!!!

Ikke skummelt? hehe.... han så nå litt streng ut... ;O))

å nei... har ikke tenkt på at det nærmer seg august....det blir ikke greit!! kan du ikke jobbe ett år til? bare utsett studie..hehe... super egoistisk forslag.. hehe... men men.... Vil jo være med deg.. hver dag.. hehe... ;O)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits