Koh Phangan og fullmaanefest snart

da har vi akkuratt vaert aa faatt en time med fot, arm og skulder-massasje :) gjoer godt for en sliten kropp som proever aa spare penger ved aa ligge paa steinharde madrasser!!! 50 kr for en time er jo absolutt ikke v\saa ille, og naa tar vi nok en rolig kveld :)

I morgen blir det derimot litt mer fart i oss, selv om vi begynner dagen med stranden. har ikke vaert saa alt for fint vaer her de siste dagene, men de sier at det skal bli bedre i morgen, saa vi krysser alle fingre og taer vi har for det og proever aa nyte de siste dagene med sol. ikke mange igjen naa for den 31 mars tar vi natt-toget til Bangkok og saa buss litt videre nord for aa dra innom tigertempelet!!! gleder meg masse til det!har veldig lyst paa en ny tattovering, saa lurer paa om jeg kanskje skal ta en raatoeff en av en tiger??? Passer jo egentlig godt siden jeg er foedt i t igerens aar! Sier til stian at han faar ta seg en ape-tattovering, men det er tydeligvis ikke like attraktivt. rart med det... :s

men foer vi skal besoeke tigerne skal vi vaere her paa oeya en stund. to dager med sol, og saa en ordentlig fest paa stranden for aa feire at det er fullmaane!man kjoeper det som kalles for Bukets, som er en liten boette til aa bygge sandslott med som man fyller med diverse alkohol, og saann blir man ganske saa drita! tro meg...


og billig er det ogsaa, saann rundt 200 baht som tilsvarer 40 kr :) festen varer helt til "you drop", masse musikk og liv paa stranden. dette er den orginale full moon party saa folk har kommet fra hele verden og vi merker allerede at oya begynner aa fylle seg opp!!!

Ellers saa savner ejg alle hjemme, er sikker paa at alle mine smaa klatremuser har blitt store, at tobias loeper rundt naar jeg kommer hjem og at alt gaar sin vante gang der hjemme! Gleder meg jo til aa komme hjem, selv om det er kjedelig at ferien er over. men saa er det jo ny leilighet da :D

5 kommentarer

maria :-)

28.mar.2010 kl.18:19

så søt blogg!

stikk gjerne innom min, og sleng igjen en kommentar? :-)

Elina♥

28.mar.2010 kl.18:23

hejsan! skulle vara supersupergulligt av dig om du röstade fem stjärnor på en eller båda av mina bikinidesigner som finns på nelly.com! ligger på topp tio och vill gärna klättra högre upp på listan. vinner någon av bidragen så blir dom verklighet och går att köpa! ♥ tack så HEMSKT mycket förlåt för ditt besvär och ha en superfin vårdag ♥ (ps. förstår om du inte gillar "reklam", du får gärna radera kommentaren men skulle verkligen uppskatta din röst...)

Länk till bikinisarna:

http://elinaskoogh.blogg.se/2010/march/rosta.html#comment

E

28.mar.2010 kl.18:28

Kult;-) har hørt om de festene der ja.....;)

Og eg heier på tigertattoo;) drittøft!!! me like;))))) ta med en tigerbaby til meg da.....de e utrolig søte!!!!

Og ja!!! Klatremusene er blitt store og vi savner deg og!!!!;)

Hilse Stian masse og kos dere MASSE!!!!!

Klem fra Eileen;-))))

ANNIKA

28.mar.2010 kl.18:51

Fin blogg :) God påske til deg!:D

- ANNIKA

Kjersti

28.mar.2010 kl.21:08

Tatovering må du ha....... Ville hatt en ape jeg... ;O) supersøt!! hehe.... Ta deg en ape heller da?? det passer så godt til deg! ;O)

Tobiasen savner deg sååå at han ikke nekter å gå.. så når du kommer hjem blir han såå lykkelig at gåingen kommer av seg selv.. ;O) DET er den nye planen! hehe..

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits