Siste oppdatering fra Thailand.

Nå har vi kommet tilbake fra øya Phi Phi der vi har vært i tre netter. Deilig å være der, båten tok 2 timer hver vei og det var ingen ingen trafikk på øya.

Vannet var helt greit, men det var litt for lang-grunnt etter min smak og siden det var inne i en bukt var det jo utrolig varm i vannet! Stian prøvde å holde seg litt i skyggen siden han var litt svidd, men klarte å sovne med tærna utenfor rett i solsteika og ble jammen utrolig solbrent! Huff, da var det nok ikke så deilig å gå ut i det kokende vannet som svei på beina!

Jeg har for tiden begynnt å flasse litt på ryggen, men nå er det bare å smøre seg godt. Vi driver og smører oss med solfaktor 30, men blir jo tydeligvis brent alikevell.

Vi prøver å spare litt penger så vi sov på "dorm", og det kostet 500 baht natten, noe som tilsvarer 100 kr. men så var jo standaren deretter da... De hardeste madrassene i verden og mange mennesker på samme rom i køyesenger og kun en liten vifte, så ble utålelig varmt! Deilig å være tilbake i Pukhet mned AC på rommet.

Nå har vi spist middag med Jeanette og i morgen tidlig tar vi flyet til Koh Samoui og får med oss ett par dager med sol på den øya også.

Her kommer noen bilder fra jungelturen vår og fra Pukhet;Stian i en liten landsby. stolt av sin "walkingstick" som guiden lagde ut fra bambusStian var med på å vaske elefantene :)Og her sitter vi oppe på elefanten. var sykt ekkelt å sitte på han når han skulle gå nedover, var sikker på at han
skulle tryne så J%€&#...hei skål :) Wiskey brygget i landsbyen!

frokost i jungelen;Meg og søs i PukhetTuk tuk tur i Kata beach
Én kommentar

Kjersti

26.mar.2010 kl.22:17

FOR en tur....... ;O))))

Stilig med elefant-turen... spent på å høre mer om den... Kan tenke meg det var snodig å gå i nedoverbakker... Var det en lang tur dere hadde på den?? Kjenner at jeg VELDIG gjerne skulle hatt en slik elefant tur.....

En liten ting... smør dere heller med 50.... 30 er ALT for lite.. dere kommer til å bli alt for brune.. tenk på oss... hehe.... vi kommer jo til å se syke ut hele gjengen.. hehe.....

Gleder meg velsig til å ha deg tilbake igjen; Stinemor!!! ;O))

God helg dere to!! og nyt livet, turen og hverandre...

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits