ENDELIG - Bilder fra Thailand (Bangkok) :)

her kommer det endelig noen bilder  turen hittill. Sitter hos jeanette og har endelig slengt bildene over på dataen hennes, noe som viste seg å være utrolige 1200 bilder ... og fortsatt er det to uker igjen av ferien.. :)vi ankom bangkok og håpet at vi slapp unna demonstrasjonen med "rødskjortene", men istedenfor havnet vi vist rett i den og slik så lobbyen ut på hotellet vi bodde.men det gikk bra da :)På båt-tur i kanalen i BangkokStian på marked og kjøper seg matpå en åpen plass i bangkok. her var det noen damer som begynnte å helle maiskorn i hånda vær og så kom det en stor skokk duer. etterpå skulle de vist ha masse penger..!venter på togstasjonen i bangkok på natt-toget til Chang Maigreit å lese litt i lonely planet mens man venterStian på natt-togetførste frokost i chang maiHer er vi på kokke-kurs i chang mai, etter tips fra mamma :)

det var det i første omgang :) der fikk dere hvertfall noen bilder.

2 kommentarer

Marthe og Kristina

22.mar.2010 kl.19:13

ahhh...så heeerlig ut. Heldigen dere. Vi skal ned til Thailand i høst vi. Stilig hjerte egg : ) til frokost.

E

25.mar.2010 kl.21:47

Fantastiske bilder Stine!!! Tenker dere koser dere!!! Nyt det!!:-) vi gleder oss masse til du kommer tilbake, da må vi få referat!!!:)))) Klem!!

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits