Snart avreise!! SOL OG SOMMER!

Thailand nærmer seg faretruende fort! tror faktisk jeg ikke har skjønt at i morgen går flyet; først til Amsterdam og så til Bangkok.

Her i Bergen har det sluddet i ettermiddag, da gjør det det faktisk bare enda bedre at vi drar til varmegrader og bikini-vær! I fjor sommer var vi på Naxos og da var det varmt i Athen som i Olso :s Da har man hatt dårlig timing i forhold til hvilken uke man legger ferien!

jeg er hvertfall veldig klar for en 3 uker ferie, merker det skal bli godt å slape endelig litt av. De siste ukene føler jeg at det har gått i ett mellom jobb, leilighetskjø og flytting/nedpakking!Ser ikke dette ut som drømmen?

Thailand here we come!

Vi har faktisk booket inn på flyet nå, så nå gjennstår det bare å pakke (ja jeg vet at vi er litt treige!). .

Vi har ikke planlagt hele turen, så det er bare å komme med deres beste Thailand-tips!

3 kommentarer

E

12.mar.2010 kl.21:32

Det ser helt nydeligt ut!!!! NYT DET SNUPPA!!!!:-) så masse god tur til dere begge!!!! tenker dere får det helt fantastisk!!! Kommer til å savne deg masse på jobb da.....men okei skal prøve å klare meg uten deg noen dager....stor klem fra meg:-)

theresemalin

12.mar.2010 kl.23:08

Heldiggris, kjenner jeg er misunnelig!:) God tur og kos deg i varmen!:)

ana

13.mar.2010 kl.11:35

Kommer til å bli fantastisk. Thailand og Asia skuffer sjeldent. Riktig god reise ned til Smilets land:)

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits