Tønsberg om en uke, Thailand om 2 :)

Gleder meg til de neste ukene. Har på følelsen av at alt kommer til å gå slag i slag her hjemme mellom jobb, pakking, rydding og reising.

Fredag tar jeg flyet til Torp og en liten snarvisitt hjemmom. Litt dumt at mamma er i Thailand for å besøke Jeanette akkuratt når jeg er hjemme, men, men.. Jeg skal nok kose meg masse alikevel. :D Helgens høydepunkt blir nok absolutt å besøke Mari og hennes lille familie. Plutselig gikk de fra 2 til 3, og den lille prinsen Aron fortjener absolutt ett besøk!!  Gleder meg så sykt masse!!!

Satser på at Mikkelsen også tar turen hjemmom Tønsberg slik at vi kan finne å noen sprell :) Har også planer om å presse inn litt tid med resten av familien som blant annet inkluderer pappa og farmor. Blir mye man skal få tid til når man først er hjemmom og ikke har vært det på leeeeeeeeeenge!En FANTASTISK by Tønsberg! Kan ikke undervurderes, spesielt ikke om sommeren!

Ellers tenkte jeg at jeg skulle ta kjøreturen opp til Teie der jeg har hørt rykter om en fin interiørbutikk som heter Sofies Villa. Den må undersøkes :) Spørs om det blir noe shopping da, trangt om pengene nå og en overfylt ønskeliste :s Ikke en bra kombinasjon!

Thailand nærmer seg også med stormskritt, og det uten at planleggingen har kommet igang... Vi satser på at alt ordner seg!

Har dere noen reiseplaner?
jeg synes det er sååå deilig å komme seg litt bort innimellom!

3 kommentarer

Mikkelsen

27.feb.2010 kl.23:40

Jeg reiser til USA i april!!! Gleder meg og syntes selv det er velfortjent!!!!

Ane Østnes

27.feb.2010 kl.23:56

sv: alt er kjøpt på Kremmerhuset :-) puta kostet 129,- , kattebildet kostet 150. Skiltet kostet 49. Gardinene er kjøpt på en gardinbutikk. husker ikke!
Kos deg masse i Tønsberg, Thailand og på Sofies Villa:))

God natt:))

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits