Nydelig nettbutikk med MASSE fint!

jeg har blitt helt forelsket jeg i www.lobelia.no ! De har utrolig mye fint og nå sitter jeg her og trykker på den ene kjø-knappen etter den andre.. Men huff så mye penger det blir til slutt...

Nå som det er helt sikkert at leiligheten er vår er jo all planleggingen for ordentlig i gang, da spesielt i mitt hodet. Stian må nok bare finne seg i det..

Når jeg kom til kassen viste det seg at jeg hadde trykket på varer til over 3000 kr.... Litt mye penger ja! Derfor får det heller vente med å trykke på knappen "bekreft".. kanskje til skattepengene og feriepengene kommer? Men drømmer meg virkelig bort da..

Her er noen av tingene som står på ønskelisten. Får ta det jeg har lyst på til badet i første omgang;

Liker veldig godt disse bokstavene :) og de koster bare 199,-Denne var også fin ;)Og dette settet i samme :) Her er både såpedispenser, såpekopp, tannglass, kopp til sminkebørster og til bomullsdotter. MÅ muligens bare ha dette settet!ÅÅÅååååå!!! Elsker disse boksene!
Og kanskje med en slik sinkskje oppi? Blir jo perfekt det vel!

Hva synes dere?

Fordelen for meg som bor i Bergen er at de holder til på Sandsli så da slipper jeg hvertfall å betale porto i tillegg! Perfekt!


3 kommentarer

Kristin

26.feb.2010 kl.23:57

De bokstavene til badet har jeg :) De er utrolig fine og pynter opp et ellers så enkelt bad her hjemme :) De selger de forresten på Farmors Hus på gullgruven i Åsane også hvis de skulle være utsolgt på Sandsli.

Ha en fin helg=)

Stine - <3

26.feb.2010 kl.23:59

Kristin: de virker utrolig fine :) Likte forreten veldig godt de bokstavene du har over tvèn din; HOME :D Hvor har du fått tak i de da? Pris?

Kristin

01.mar.2010 kl.16:28

Takk for det :) De er kjøpt på en interiørbutikk i Gøteborg. Husker ikke navnet på den.. Men de har nok lignende bokstaver både på Home and Cottage, Farmors hus og ulike nettbutikker som www.lunehjem.no, www.landstil.com, www.vakkerthjem.no, www.mixin.se. Her er ihvertfall noen som kan ha bokstaver, og hvis ikke så har de ihvertfall MYE annet fint du kan kose deg med :D

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits