Masse bilder fra AFS helgen :)

Hei igjen folkens.

Her tusler og går det og nå tenkte jeg at jeg skuelle ta å dele noen av helgens bilder med dere.

I helgen var jeg nemlig på AFS leir, der vi samlet mange av de utvekslingsstudentene som er på vestlandet sammen og hadde de som vi kaller for Midtårsopphold. Poenget med denne leiren er ikke bare at studentene skal knytte bånd og sosialisere seg sammen, men også reflektere litt over hvordan året så langt har gått her i Norge og evt hva de kan gjøre videre.

AFS er norges nest største rivillige organisasjon etter Røde Kors og jeg har vært frivillig siden jeg kom hjem fra Mexico i 2004. Synes det er veldig gøy :D

Her har vi delt studentene inn i grupper og så har de laget plakater som har med AFS innenfor en global kontekst. Etterpå måtte de ulike grupene fremføre, og de hadde vært kjempeflinke!Denne plakaten illusterer godt følelsen av å være utvekslingsstudent i et nytt land;

Utrolig fin plakat dette!Felix var på gruppen som jeg ledet. *stolt*. Alle var kjempeflinke!Litt av den fabelaktige ledergjengen vår!

Vi hadde også andre aktiviteter som blandt annet gikk på problemløsning. Vi skrev opp negetive ting på post-it lapper også jobbet vi i grupper med å fine løsninger på de ulike problemene.Denne lappen over er utrolig viktig. Ordentlige venner er utrolig viktig og det er ikke alltid like godt å si om det er ekste venner man har eller ikke. Utolig skuffende når noen du trodde var en god venn skuffer deg.

På bildet er vi alle på tur ned til Nærbø sin ishall! Vi må jo få lagt inn litt tid for norske ting og det var mange av studentene som ikke hadde gått på skøyter og det var spennende!

meg og Hanne liv (leder hun også) - her venter vi på å få kommet inn i ishallen!

Lederne er KULE!!!! Meg, Hanne Liv og Ragnhild!Her joiner en annen leder også - Susanne :) Tilsammen var vi 6 ledere og overraskende alle på min alder og ingen returneesKarina imponerer som nordmenn må på glattisen! Siden alle studentene måtte hå på hjelm stilte lederne op som gode forbilder! Jippi :Dher kommer noen litt "ustøe" bilder av meg. Siden jeg aldri har stått på hockey-skøyter før synes jeg ikke det var så alt for lett, men trynte heldigvis ikke da! selv om jeg så ut som bambie på glattisen. Jeg skulle nok ha tatt med kunstløpskøytene som jeg fikk av mamma til jul, men det ble lissom litt pes...

Tøffe med hjelm!De som var mest ustøe tok i bruk noen bruskasser og beveget seg rundt!Ledergjengen tar en snakkis

Da var det ikke så veldig mye mer å si bortsett fra at det var en utrolig fin helg! På tide å jobbe litt mere frivillig for AFS, hvertfall som leder på leir for det liker jeg veldig godt!


Én kommentar

M and Dee

10.feb.2010 kl.12:31

Ser ut som du har kost deg :)

Always and forever -M and Dee

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits