Endelig skal jeg ut i den store verden!!!

Nå begyner det å bli alt for lenge siden sist jeg kom meg til et annet kontinent og reist litt, og jeg har jo mark i ræven! Skjønner ikke at det er sååå lenge siden jeg la ut på en litt lengre reise.

Men i dag var dagen da jeg fikk svar på søknaden min om fri i mars, og jammen fikk jeg det innvilget! Er virkelig hoppende glad nå!

Da jeg kom hjem i dag var det bare å kaste seg over dataen og der fant jeg billett til 6200, og hvem er det som sier at kredittkort er dumt?? Vel, det er kanksje ikke det lureste, men kjekt å ha når kontoen skriker etter påfyll.Turen blir i mars, og jeg gleder meg masse til å møtte søsteren min Jeanette som jobber som guide ved Pukhet :) Men jeg gidder nok ikke ligge på stranda hele tiden, ikke derfor jeg vil på tur! Planen er derfor litt backpacking, har jo lyst til å se så mye som mulig når man først er ute å reiser!

Skal bli sykt kult å bare reise ned med en tom sekk, tannbørste og bare kjøpe det som jeg trenger underveis!Det som hvertfall er sikkert er at det blir noen dager i Bangkok siden det er vistnok der flyet lander hvis alt går etter planen. Litt kjipt hvis jeg havner i Alaska nå føler jeg! Så blir det som sagt en tur bort til Jeanette også har jeg frem til mars å finne ut hvilke andre steder i Thailand som fortjener et besøk.

Noen som har vært i Thailand og har noen forsag her? Har jo sikkert rundt 2 uker til rådighet :)

Det jeg hevrtfall har litt lyst til er å besøke de munkene som har alle de tigerne, må bare finne ut hvor de holder til hen!
Hørt at noen sier dette er et litt isolert sted i nord Thailand, mens andre sier at den serien fra Animal Planet er fra "tigertempelet" utenfor Bangkok... Jeg får prøve å finne ut av det.
Jeg er jo tilogmed født i tigerens år, så det er jo meningen at jeg må kose med en tiger. Føler mamma kanskje ikke er like fan av det som meg!

Hvis noen vil sponse meg med Lonley Planet Thailand kan dere selvfølgelig få lov til det!

Som sagt går vist ikke flyet før i mars, så jeg har vist gooood tid på å glede meg!

På tampen skal jeg slenge ut to bilder fra forrige langtur sommeren 2008;


p7150005

Her er faktisk elven som deler Mexico og Guatemala :)

p7200174

På hummerfiske i Belize :)

Én kommentar

Inger-Marie

07.nov.2009 kl.00:18

Misunneli!! Skal finn ut ka dt hete der pappa bor, trur dt e noe sånn som Koasin ellerno.. Kanskje du skal innom der og? :) Vet at dt e et stykke nord, men thats it. Hadde jo vært megafett å dratt til pappa samtidi som du skal dra åsså kan du backpacke dit å ligg over! :D

Skriv en ny kommentar

Stine - <3

Stine - <3

24, Tønsberg

Hei folkens! Denne bloggen blir fylt av alle rare sprell, og jammen en del interiør! Sleng gjerne inn en kommentar - det setter jeg utrolig pris på!

Arkiv

hits